A gornej poduszki nie ma juz przypadkiem wybitej?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A gornej poduszki nie ma juz przypadkiem wybitej?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zabrałem się na początku za górną poduszkę i o dziwo poprzedni właściciel (z którym nadal mam kontakt-znajomy), wymienił górną poduszkę (kupił nową coś za około 100zł) jest w stanie idealnym.
To co mogło by pomóc to ewentualnie krótsze o około 5-6mm wahacze poprzeczne, wtedy koło dołem zostałoby wciągnięte.
Kupując nowe sprawdzałem w sklepie (myślałem że może zamiennik to fuszerka i ma margines błędu długości) ale czy te za 60zł/szt jak i również te po 97zł/szt idealnie maja takie same długości. Taki sam rozstaw otworów w tulejkach jak i również tak samo pracują te elementy gumowe wewnątrz tulejki.
Co pozostaje: ewentualnie podmiana belki, być może jest jakaś nie zauważalna dla oka usterka, odkształecnie.
Nie daleko mnie na szrocie są dwie alfy 156 1.9 jtd sedan, podmiana nic nie kosztuje (jeśli robię to sam z własnymi kluczami, udostępniają podnośnik typu wózek widłowy), płacę tylko za belkę. Co najlepsze w tych alfach tylne koła to wzór, idealne I--I
![]()
Mam nadzieję, że te poprzeczne to kupiłeś 2 różne długości na tył![]()
Ten wahacz wzdłużny powiedz jak jest wyprofilowany.
No pewnie![]()
A w mocowaniu amortyzatora nie masz otworów zrobionych w jajko? Miałem tak w KW do ewentualnej poprawy pochylenia.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
w mocowaniu amortyzatora do zwrotnicy?????