Ja nie obiecuje że będę ale mam nadzieje autko do tego czasu poskładam.
Ja nie obiecuje że będę ale mam nadzieje autko do tego czasu poskładam.
Stiopa jak tam? Kiedy się kapnąłeś że to ja cie gonie?![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Na rondku zauważyłem charakterystyczny przód ze scudettoi pozniej to juz tylko ogień z rury przód do góry
![]()
"You cannot be a true petrolhead until you've owned one... it's like having really great sex that leaves you with an embarrassing itch." Jeremy Clarkson o Alfa Romeo
na rondku to bym cie objechał gdyby nie jacyś emeryciszkoda że tak dziurawo u nas i szkoda troche autek na takie zabawy
![]()
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Co prawda to prawda. Z tymi emerytami i dziurami musza cos zrobic![]()
"You cannot be a true petrolhead until you've owned one... it's like having really great sex that leaves you with an embarrassing itch." Jeremy Clarkson o Alfa Romeo
siema moze sie przejedziecie z nami 20 marca na spotkanie wloskiej motoryzacji do bydgoszczy jak bobyt my u was bylismy
wiesz co. pomyśle. tera mam na głowie job interview więc zobaczymy jak z tym wyjdzie![]()
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
jak tam bobry jakis spot organizujesz gorzowsko zielonogorski bo cos sprawa ucichla
oczywiście. w tym tygodniu chyba zrobie oficjalne info. musze jeszcze plakacik skończyć i potem nasrkobać coś mediom
ale na 99% będzie 15 maja. na pewno grill w ośnie, a czy wcześniej jeszce w świebodzinie spotkanie to się zastanawiam
orientuje się ktoś w jakim stanie jest droga świebodzin - sulęcin przez boryszyn i lubrze? nie bardzo chciałbym żeby konwój jechał krajową 2ką
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 28-03-2011 o 21:32
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Wszystko jest lepsze od "2-ki" w obecnym stanie, i jeszcze notoryczne korki...... Bocznymi konwój pojedzie sobie powoli i dostojnie, i widoki lepsze od białoruskich tirów....![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...