to może się podzielicie bo my też w tym dniu mamy wesele??
to może się podzielicie bo my też w tym dniu mamy wesele??
Witam!
No ten 4 wrzesień popularny jest.
Ja też odprowadzam do ołtarza wtedy moją chrześnicę.
ja tez moge wpasc![]()
dobra odświeżam temat bo odliczanie już trwa proszę o listę osób którę będą mnie wspierać swoimi AR w tym wyjątkowym dniu bo chce wiedziec ile vódki czy 30 czy 230 butelektak na powaznie to w kosciele zaczynamy impreze o 12:30 w kosciele (szczególowe dane co i jak podam z mapka poźniej ... ) chce dodać ze w tym dniu odbywa sie impreza z cyklu "summer cars party http://www.forumsamochodowe.pl/dodat...party-2010.jpg wiec mozecie po zorganizowac sobie tam spota widze ze kasia i rafał w tym dniu też sie hajtaja z tego co wiem to w poźniejszych godzinach wiec nie bedzie to kolidowac
ps. licze na tą zapowiedzina delegacje z krakowa 3spiderów![]()
temat oczywiscie również na alfaclub.pl pozdrawiam i lecze na wsparcie
![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
w sumie do 4.IX jeszcze kawał czasu...wstępnie napiszę, że przybędę. a konkretnie mogę się określić bliżej tego terminu.
pozdrawiam.
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
wstępnie też Was możemy zaszczycić swoją obecnością xD jak mi szkoła nie wypadnie, bo jeszcze nie wiem od którego weekendu zaczynambliżej daty określę się na 100% xD
Witamja rowniez pisze sie na ten wspanialy orszak
bylo by spoko jak by ktos podal dokladna liste osob ktore beda jechac i czy ktos bedize jechal z okolic Krakowa lub Chrzanowa bo milo bylo by jechac ekipa na miejsce
![]()
Pozdrawiam i do zobaczeniabo w 99% bede a jutro juz zalatwie sobie wolne
na ten wyjatkowy dzien.
no to miło fajnie by było ps. chyba po "nas" hajta sie kolo z bmw klubu hihih wiec można by im było pokazać![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Marshall na nas mozesz liczyc![]()
piotras obiecałeś mi smażenie gumy pod kosciołem wiec nie sprzedawaj mi tej alfiny bo na rowerze to nie dasz rady hahahah
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750