Ludki w niedziele 4 września jest zlocik w Tychach i mam nadzieję że się zbierzecie do kupy i nie będę sam reprezentował Rudy Śląskiej bo to chyba by śmieszne było, tym bardziej , że chłopaki z Tychów nas zapraszają co wy na to tym razem ????????
Ludki w niedziele 4 września jest zlocik w Tychach i mam nadzieję że się zbierzecie do kupy i nie będę sam reprezentował Rudy Śląskiej bo to chyba by śmieszne było, tym bardziej , że chłopaki z Tychów nas zapraszają co wy na to tym razem ????????
no co jest koledzy znowu lipa wyjdzie jak sam pojade!!!!!!![]()
Cichy dla chcącego nic trudnego tym bardziej, że zlocik dopiero o 16 jest w Tychach![]()
A jo pochodza z Rudy Ślonskij, a dokładnie z Kochlowic. Tam żech sie urodził i miyszkoł do 3 roku życia. Od czasu do czasu tam bywom, bo mom tam cało rodzina. Tera żech je na wycugu w Gorolowicach![]()
Ostatnio edytowane przez mariuszoles ; 03-09-2011 o 23:02
To jak wrócisz w nasze strony to daj znać jakiegoś grilla się zrobi i pogadamy sobie![]()
Będę miał to na uwadzeW każdym razie temat "Kto jest z Rudy Śląskiej" sobie na bieżąco śledzę
![]()
sylvek a wiesz może jak sie kapturek koło elektrowni załatwia (jest tam kłódka na szlabanie )
było by fajne miejsce na spota jak co![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Rufik nie mam pojęcia zielonego ale może uda mi się jakieś fajne miejsce wyczaić jak ma ktoś jakąś propozycję to pisać !!! ja jestem chętny na wszystkie propozycje i wszystkie rozpatrzę pierw trzeba znaleść miejscówkę a potem będziemy termin ustalać![]()