Zdjęcia ciekawe, ale najbardziej do mnie przemawia 1![]()
nr 1
nr 2
nr 3
Zdjęcia ciekawe, ale najbardziej do mnie przemawia 1![]()
MY beauty !!!! slicznotko !!!
Pomimo ze mam 156 zaglosowałem na 1.![]()
nr 2 - zdecydowanie najlepsza kompozycja, kadr, kolorystyka, spójny klimat, odpowiednia ogniskowa, perpspektywa itd - no trochę kominy mi tam nie pasują (choć do klimatu owszem) ale i tak widać że ktoś fotografował (czy obrabiał - obojętne) i myślał, a nie "cyknął fotkę". Nie wszystkie alfy mająbyć tuż po sesji woskowaniaa tu widać jej piękno nawet w trakeij scenerii i brudzie.
Co do obróbki graficznej, choć sam raczje konserwatywnie podchodzę do tego w fotografii, ale tu mi nie przeszkadza - w regulaminie jest dozwolona, ale i podobne efekty można osiągnać w klasycznym procesie więc nie widzę problemu.
Jeśli to mają być zdj na kalenarz, to głosując warto pomyśleć jak będzie się na nie patrzyło dzień w dzień cały miesiąc, sam fajny temat czy fajna Alfa nie wystarczy.
1. naturalna
2. te komputery
3. czy to nie to samo miejsce co 2?
A jak będzie remis, to kto wtedy wybiera zwyciężce, administracja czy użytkownicy?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
a mi pomimo tej warjacji na zdjęciu podoba się 2![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
łeb w łeb idą![]()
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny