pierwsze co to darmowe ( ew piwo dla kogos z elm i lapkiem ) i ponowne kodowanie ( o ile macie karte z kodem )
transporder ?
Nie wiem czy taka kartę posiadam. Gdzie ja znajdę? Dobrze ze mam dobrego elektryka, chyba będę musiał się do niego udać.
Przejrzałem wszystko co mam, i nie znalazłem. Szkoda, pozostaje mi tylko odwiedzić elektryka.![]()
Jak nie masz karty kodowej to elektryk nic nie pomoże. Jeśli pilot ma prad(nowa bateria) a i tak nie działa to się rozkodowal i trzeba jechać do specjalisty który wyciągnie kod z Immo. Poszukaj w twojej okolicy dorabianie kluczykow z Immo. Mówię to bo moja siostra miała to samo w 147. Przyjechał pan pod jej pracę i zrobił bez problemu a też karty nie miała.
Mnie ogólnie kilka razy spotkała sytuacja niedziałającego kluczyka tylko dziwnie to wyglądało. Dojechałem tam gdzie chciałem, po jakimś czasie wracałem do samochodu i już pilot nie działał, a posiadał nową baterię kilka razy wcisnąłem guziki i zaczął pilot działać.
Nie wiem czy można reklamować, mogę powiedzieć ile mnie to kosztowało w warszawie =150 zł (miałem to samo, kartę mam, ale nie byłem o nią proszony).
jak coś na pw. mogę podać namiary.