Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
To jak Ludziska ? w ten weekend spotkanko ?
Szybka piłka , kto za sobotą , kto za niedielą
I za jakimi poramino Tyszanie i okoliczni fani marki
![]()
Hehe, no podjechali Lybrą i pogadali chwilę, przynajmniej zrobiło nas się więcejI ja również dziekuję za spocik, oby nastepnym razem było nas więęęcejjj
![]()
A co do propozycji na weekend to w niedzielę odpadam do 18, bo jestem na chrzcinach. W sobotę pracuję, ale jak szybko coś wymyślicie to mogę pokminić z grafikiemOgólnie jestem za sobotą! Ale w piątek też mam wolne jak co
![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
A ja zaś nie przedstawie swojej ESki, bo w weekend jadę nad morze... Kurka, mieszkać w Tychach i nie mieć możliwości być na spotach... Lipa trochę...![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
ja w sobote odpadam bo jade na ryby a pozniej mam zakladowego grila![]()
kurde ja wiem ze wy macie 10-cioro dzieci , prscujecie wszyscy po 16 godzin na 2 etatach w dodatku psuje wam się bellai ze nie macie czasu - ale kur** to jest góra 2 godziny .
ja powiem tak macie tu tel. 506 682 839
zadzwoncie , mieszkam nie daleko i mam 10 min
Gorzej jak z babami!
Ja jestem za sobotą popołudniu![]()
a moze sobota ale przed poludniem albo piatek pod wieczor?
misiek ty juz tak sie nie denerwuj bo jeszcze ta zlosc przelejesz do "butelki"![]()
Hmm piątek odpadam , w robocie do 22 .
Co do soboty to hmmm - raczej po południu![]()
Jak widzę to tylko MŁODY jest chętny a po za tym ?
1) Dziaru
2) Kapcio
????????
Ostatnio edytowane przez Dziaru ; 08-04-2010 o 15:51
Ze mną też nie jest dobrze , po południu odpada i sobota i piątek bo mam 2 zmiane, do południa w sobotę - pasuje