ja też potwierdzam że jakość produktów od Mariusza jest pierwsza klasa. Nie ma porównań do produktów oferowanych na allegro, które delikatnie mówiąc... rozpadają się w rękach a nie dopiero po zamontowaniu na samochodzie...
ja też potwierdzam że jakość produktów od Mariusza jest pierwsza klasa. Nie ma porównań do produktów oferowanych na allegro, które delikatnie mówiąc... rozpadają się w rękach a nie dopiero po zamontowaniu na samochodzie...
Pięknie wygląda Twoja Alfa.
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Dzięki.. Prawdę mówiąc skalę zmian wyglądu doceniłem dopiero jak kombinowałem ze zrobieniem animacji PRZED->PO..
Tu jest pierwsza jaką udało mi się zrobić.. http://www.forum.fiatcoupe.pl/files/an1m_418.gif
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Nie mogę się napatrzeć na Twojego Sportwagona.
Rewelacja. Takiego body kitu nie powstydziłby się nawet Novitec.
A co masz w ofercie dla Alf przed liftem? Zderzak tylny i listwy progowa mogą być te same, a przód?
Pozdrawiam.
- Rafał
Dzięki bardzo..
Powiem szczerze, że wraz z zapięciem bodykitu włączyła mi się w Alfie funkcja "lans"..teraz jak jade to zazwyczaj powoli, by każdy mógł nacieszyc oko widokiem mojego kombiaka
..hehe
Tył i progi pasują do modeli przed i po lifcie....reszta tu - www.autods.net
Ogólnie i tę przed liftem da się zrobić jak moją.. tylko sam wiesz zapewne.. maska, blotniki, swiatła, pas przedni..
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Piszcie, że jest brzydko, to może zawstydzi dziudziaro![]()
Szkoda, że nie produkują już 156-stki.. bo bym napisał do Alfy.. że mogę im odprzedać projekty dla jakiejs specjalnej wersji..![]()