Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy 123456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 120

Temat: Zlot Bielsko

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

marek to tylko zabawa i na szczescie wiekszosc z nas do tego tak podchodzila / w tym i ty/ a czasy to juz oddzielny temat ale zabawa naprawde fajna i naprawde milo bylo patrzec jak alfy ze slabszymi silnikami objezdzialy te wieksze siostry.ja te przejazdy traktowalem jak walke ze swoimi slabosciami ,pozdrowienia ps hihi i nie oszukuj bo wyjmowales rzeczy z bagaznika :mrgreen:

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał marekm
    Cytat Napisał AR_33
    Fakt jest jeden, Panowie z IK@R-a w wielu wypadkach wypowiadają się bardzo lekceważąco o pozostałych posiadaczach Alf.
    hmm, jakoś tego specjalnie nie odnotowałem, natomiast zobacz w jak bardzo lekceważący sposób odnoszą się Alfaholicy w stosunku do kierowców innych marek
    No cuż, jest to właśnie takie prężenie muskułów. Ale mi chodzi o to, że i Alfaholicy i Ikar to są kluby posiadaczy Alfa Romeo i powinniśmy się szanować i wspierać, a tak nie jest.

Sam osobiście zwoływałem spot w Poznaniu i w tedy pewien Pan udzielający się na Ikarze zwrócił mi uwagę, że od organizowania spotów są oni, bo byli pierwsi.
    I powinienem uzgadnić to z nimi ;|/

Użytkownik Rowerzysta Avatar marekm
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    służy do jazdy, a nie do oglądania

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    wtedy pewien Pan udzielający się na Ikarze zwrócił mi uwagę, że od organizowania spotów są oni, bo byli pierwsi.
    no to żółta kartka dla tego Pana

areks
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Sam osobiście zwoływałem spot w Poznaniu i w tedy pewien Pan udzielający się na Ikarze zwrócił mi uwagę, że od organizowania spotów są oni, bo byli pierwsi.
    Aha czyli wychodzi na to ze IKAR chce byc monopolista i zwalcza konkurencje :mrgreen: :mrgreen: Tylko bic im bravoooo ;//

WlodekzPoznania
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    A czy czegoś przypadkiem opacznie nie zrozumiałeś? Próbowałeś wyjaśnić tak bez owijania idiotyczne na pierwszy już rzut oka podejście?

Od jakieś czasu pracuję w Olsztynie i od roku nie śledzę wszystkich wątków "na PyraTeamie", ale nie przypominam sobie żadnej dyskusji, która upoważniałaby Cię do takiego twierdzenia. A znam tych ludzi od kilku lat. Jednych bardziej lubię, innych mniej, ale każdego szanuję. A ktoś tak piszący zdecydowanie straciłby nieco szacunku. Doprecyzuj więc, albo wyhamuj nieco proszę.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

I rzecz bardzo często leży w treningu. Przynajmniej na amatorskim poziomie. A obruszanie się, że ktoś się cieszy wskazuje tylko na ... niedostatek treningu.
    Zauwazylem to juz w poznaniu - jak czerwona 156 2.0 JTS kosila konkurencje...

Nie pozostaje nic innego jak podziekowac ikarowcom za odwiedziny i w przyszlym roku odwiedzic ich teren - Poznan - mam nadzieje, ze zbierze sie wieksza grupka alfaholikow...

AR_33
    Gość

Domyślnie

WlodekzPoznania, poszukam tego postu i wkleję go w tym temacie.
    Nie należę do osób które robią zamieszanie dla sportu.

aro_77
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Fred
    Dlatego nie wytrzymalem i napisalem im na liste co mysle o porównywaniu zawodowców z amatorami i chwaleniu się tym jakim to sie jest rewelacyjnym bo wygrało sie torową alfą z doswiadczonym kierowcą nad fabryczną alfą z amatorem za kółkiem

Żenada...

FRED
    Nie rozpędziłeś się zbytnio z tymi osądami?

WlodekzPoznania
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał aro_77
    Cytat Napisał Fred
    Dlatego nie wytrzymalem i napisalem im na liste co mysle o porównywaniu zawodowców z amatorami i chwaleniu się tym jakim to sie jest rewelacyjnym bo wygrało sie torową alfą z doswiadczonym kierowcą nad fabryczną alfą z amatorem za kółkiem

Żenada...

FRED
    W mojej ocenie Fred wystarczająco elegancko zamknął temat na liście IK@Ra wycofując się z mylnej interpretacji słów. I dalej nie ma co tego roztrząsać, a czas pomyśleć jak zintensyfikować spotkania i treningi.

Na naszym zlocie w Poznaniu było kilka ekip, z których część widzę w ćwiczeniach na zdjęciach. Cieszę się, że się spodobało. I kilka "od nas" przyjechało do Tychów. Mnie niestety ktoś zniechęcił, tym, że będzie za mało sportu, zbyt dużo charakteru czysto towarzyskiego, i zrezygnowałem, gdyż wiązać się to miało z wywróceniem do góry nogami pobytu nad morzem obiecanego Justynce. Ale słysząc o szykanach na wysoką dwójkę i prostych na czwórkę, widzę, że najwyraźniej nie byłem dobrze zorientowany.

Fred
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał aro_77
    Cytat Napisał Fred

Żenada...

FRED
    A nie uważasz ze lepiej cieszyc sie ze zwycięstwa nad silniejszym niz nad słabszym? Przeciez to nie powód do dumy. Tylko o to mi chodzilo.
    To kto był najlepszy bylo widac i nikt nie deprecjonuje tych dokonań i nikt z Alfaholikow nie powiedzial ze to był fuks itp
    Za to wielu powiedzialo ze bedziemy cwiczyc, cwiczyc i cwiczyc az bedziemy lepsi :mrgreen:

FRED