moge byc kole kole tych mosci morgrabiów mie tam jedyn ciu?
a na miejscu mie scigniesz za priwa![]()
moge byc kole kole tych mosci morgrabiów mie tam jedyn ciu?
a na miejscu mie scigniesz za priwa![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
ja jeśli przyjadę to dostosuję się do większości, i można mnie ścigać za priva, hihi.
![]()
1. bocian
2. Adam$72
3. RogerIZ28
4. marshall
5. Robak#21
6. rufiki
7. george11
8. Piotras
9. peteja_43 ja niestety odpadam urodziny syna
10. Rafał
11. mariusz
12. sert1
14. plancior
15. marcin.sc
16. Gopcio
17. drobiazdzek
18. Majkel S
19. GrzesiuŻar
20. 100pikseli
21. House
22. SeBa_145
Alfa i jej ochroniarz
Co do mnie to 26/06/2010 praca rano, potem 15.00 uczelnia po wpis i jestem wolny także nie wiem od której ale będe dzwonił do Bocian'a co i jak najwyżej zależy od tego jak się wyrobie i czy będziecie coś robić
na liście nie wiem czy jestem ale numer 11 z listy to może Jachyba że mam imiennika
Korczu jak nie dam rady to wybacz że nie mogę wesprzeć kordonu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Jak dla mnie może być pod realem (m1) jednak trzeba pomyśleć o tym, że ta uliczka koło zamku jest dość ciasna a już napewno nie na tyle samochodów![]()
no a mnie oczywiście nie będzie a tak chciałam zobaczyć śliczną pannę młodąale mój przedstawiciel pojedzie ,wiec Koruś wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze życia!!!!
niech ktoś napisze (klekocik)gdzie i basta
![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()