nr 1
nr 2
nr 3
nr 4
nr 5
nr 6
nr 7
Jeszcze teraz dopiszę coś, żeby nie ciągnąć dalej tego tematu a co gorsza nie nawiązywać do kłótni (nie jest to moim celem, broń Boże) - zdjęcie Margora byłoby całkiem fajne bez tego upiększania ślimaka. Myślę, że niektórzy tutaj by się ze mną zgodzili co do tego, lecz pewnie większość nie przyzna mi racji. Pozdro.
Chłopie.... Ten ślimak to taki żart...na skorupce ma logo BMW, że niby BMW to ślimaki do ALFEK czy nie rozumiesz, że nie chodzi o zdjęcie tylko Żart! Takie coś co wywołuje grymas na twarzy. To ty to ciągniesz...A bez ślimaka to tylko fotka. Każdy by przeprosił i finito.
Jak mozna wyzywać kogoś od wiochy samemu reprezentując pożałowania godny poziom.
---------- Post dodany o godzinie 17:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:28 ----------
Chciałbym to skończyć.
Trochę za bardzo się obraziłem. Za to sorrki. To dlatego, że szukałem zabawy nie rywalizacji. Nie ma na takich forach obiektywnej oceny bo też nie musi być. Tu są kumple znajomi, rozumiem że głosuje się czasami bo się kogoś zna i lubi. Tak jest OK. A wieśniacka to może być płyta CD wisząca z lusterka nie LOGO na ślimaku. Żaden wieśniak tego nie widział.
Ostatnio edytowane przez Margor ; 02-07-2010 o 16:37
Nie rozumiem o co ta kłótnia - o emblemat na ślimaku??......zgadzam sie z autorem zdjęcia, że to tylko miał byc żart..a na dodatek wcale nie łatwo jest tak edytowac zdjęcie żeby tak dokładnie wstawic logo. Gratuluje świetnego pomysłu kolego!![]()
1 świetna, ujęcie niczym z toru Top Gear;D - głos
6 - rewelacyjnie mi się kojarzy, jasna Alfa wygląda jak na słonecznej Sycylii, choć niestety, Bella trochę mało uwydatniona... Ale ogólnie niezłe![]()
Tak dla ciekawskich - 6 została zrobiona na Malcie![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
W tym miesiącu interfejs diagnostyczny i tytuł zdjęcie miesiąca wędruje do użytkownika karol88.
Gratulujemy!
--
Zwycięzca otrzyma nagrodę rzeczową Intefejs diagnostyczny OBD 2. Nagrodę ufundowało PMFactory.
Zapraszamy do oddawania głosów i nadsyłania swoich prac już na następny miesiąc.
PS
Od przyszłego miesiąca rolę "selektora" zdjęć będzie pełnij użytkownik saroo. Przy okazji po raz kolejny dziękujemy użytkownikowi Vaselinho za udaną współpracę!