Ja - przyznam szczerze - byłem dość sceptycznie nastawiony do tego typu "cudów"
Ale przekonaliście mnie.
Efekty są naprawdę super jak za taką kasę
Ode mnie zamówienie też poszło (pochwalę się, jak będą na autku)
Ja - przyznam szczerze - byłem dość sceptycznie nastawiony do tego typu "cudów"
Ale przekonaliście mnie.
Efekty są naprawdę super jak za taką kasę
Ode mnie zamówienie też poszło (pochwalę się, jak będą na autku)
poprosze odane do przelewu i kwote na kpl
chetnie bym napisal i moja opinie, niestety do dzisiaj nie dostalem przesylki :/
A ja zapłaciłem kilka dni temu i spokojnie sobie czekam. Jak przyjdzie to będzie. Jak nie to za tydzień się zainteresuje.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
ja tez czekam i liczę, że w poniedziałek przyjdzie![]()
To są koledzy uroki naszej poczty.... Trzeba cierpliwie czekać
Ja otrzymałem dziś list a w nim emblemat i BONUSJak zamontuje, to wrzucę foto. Wielkie dzięki kolego wiertlo !![COLOR="Silver"]
---------- Post dodany o godzinie 19:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:35 ----------
Logo już na aucie, wrzucam foto robione na szybko, jak wyglądało przed i jak jest po
![]()
Hello wszystkim, którzy już zamówili i dostali i tym co czekają, w weekend nie było mnie, dzisiaj wróciłem, powoli wracam do żywych
lista do których nalepki zostały wysłane we czwartek:
1. gs89335 – 2 szt
2. Darek-1989 – 2 szt.
3. AjRomek-2szt
4. zieloo007 – 1 szt.
5. willux – 2 szt.
6. domel18 – 2 szt
7. MartinTM – 2 szt.
8. redek83 – 1 szt
do większości z tego co widzę już doszła, resztę proszę o cierpliwość, na dniach powinny być w skrzynkach oczekiwane koperty.
do pozostałych właśnie zaczynam wysyłać wiadmości na priv,
dzięki i pozdrawiam
Wiertlo.
Poproszę dwie sztuki do 147 (średnica z tego co mierzyłem to 75 mm) i dane do przelewu![]()
do mnie przesyłka oczekiwana już doszła... teraz już tylko zabawa z przeniesieniem nowego logo na grilla))
dzięki
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS