Witam. Slavik dopisz mnie rowniez do tej listya jutro dam znac czy bede na 100% o 10 czy dojade ale napewno bede
![]()
browary(tychy) spotykacie sie pod grafitti ?
Starscream tak jak wstepnie się umawialiśmy odbiore was gdzies w moich okolicach i polecimy moze przez tychy na bielsko
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
ile osob bedzie przez pszczyne przejezdzac?? bo dolaczyl bym sie do ekipy jadacej do biela wiadomo ze w paru razniej. jesli ktos jedzie to o ktorej czekac i tak mysle ze na mc donaldzie by sie mozna spotkac. i potem do biela razem
Myśle że i mnie możecie dopisaćSobota wolna od wszelakich robótek
Warszawa niech wpada, ciekaw jestem jak Ci to po swapie chodzi![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Także Slavik znowu zrobił taniec pogodyW najbliższych dniach o upałach raczej możemy zapomnieć. Ostatni tydzień lipca upłynie głównie pod znakiem chmur i deszczu. Niemal we wszystkich regionach kraju mogą pojawić się też burze. Deszczowo i chłodno będzie do środy. Od połowy tygodnia pogoda zacznie się poprawiać. W weekend znów wróci prawdziwie wakacyjna aura.takie prognozy zachęcają chyba do wpadania
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
jedzie ktos na ten zlocik z okolic jaworzna? myslowice sosnowiec chrzanow??
mozna sie spotkac gdzies niedaleko S1 i jechac sobie razem na zlocik
cholera, przyjadę z wgniecionymi drzwiami, bo nie zdążę ich zrobić.. Nie fajnie..