mi bardziej pasuje sobota, niedziela to nie za fajny dzien i mozliwe, ze bedzie mnie glowa bolec
a ja wezme ze soba 166![]()
mi bardziej pasuje sobota, niedziela to nie za fajny dzien i mozliwe, ze bedzie mnie glowa bolec
a ja wezme ze soba 166![]()
mi to obojetne kiedy i oktorej dopasuje sie do innych tylko w ktory weekend??
Moznaby się spotkać w miejscowości dla wszytskich w miare dogodnej. I tu na trasie stoją PŁOTY
Tylko nie znam tego miasta i nie wiem czy jest tam chociaz budka z oranżadą![]()
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
sklepy sa, ale nie wiem do ktorej otwarte... w resku jak cos jest ABC a ABC zazwyczaj sa dlugo otwarteNapisał Majkel
![]()
![]()
![]()
w Sludwi jest klub, ponoc tam mlodziez z okolicznych miejscowosci ma dyskoteki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
budka z oranżadą to i jesttylko nie bardzo kojarze jakieś ciekawe miejsce do spotkania w tamtej okolicy ale jakby podłubac troszkę to może i by coś odnalazł...
dobrze że przynajmniej cos idzie w dobrym kierunko co do spotkania.... :mrgreen:
Jutro jak bede miał więcej czasu pokukam po mapie i cosik się pomysli...Oby tylko pogoda dopisała i frekfencja a bedzie git....
No ciesze sie ze sie temat ruszył !!ja sie oczywiście "pisze" proponuje krematorium albo tak jak wyżej kolega napisał Chociwel... no ale oczywiście się dopasuję do każdej propozycji...
na początek myślę że jeśli będzie nas więcej niż "3" alfy to już na następne spotkanie można by było coś z torem kartingowym pomyśleć o ile to nie była by za droga impreza...
mi sie wydaje ze chociwel byl by OK a co do krematorium :shock: tam gdzie ludzi pala?????![]()
spoko chociwel jest ok a niewiecie jak lotnisko w stargardzie tam można by posmigac se na 1/4 hehehe dawno nie bylem a mieli tam cos budowac czy jak ???? ale nie spieszcie si etak z tym spotem bo jeszce alfy nie wyklepalem hehehe
Dobrze by bylo zorganizować spot póki jeszcze nie jest za zimno...a jak gdzies poza Szczecin i Chociwel to byśmy może jechali grupą bo ja np. nie wiem jak dojechac na lotnisko w Stargardzie szczecińskim...![]()