Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456
Pokaż wyniki od 51 do 52 z 52

Temat: ZAKOCHAŁEM SIĘ W GT - dlaczego nie powinienem jej kupić?

Użytkownik Alfa i Omega Avatar 100P
    Mieszka w
    Kujawsko Pomorskie
    Auto
    AR GT 1.9 JTD DISTINCTIVE

Domyślnie

Cytat Napisał matusca Zobacz post
    Powiem Ci tak, jeśli one zaczynają się w Niemczech i Belgii od 6500-7000 euro (przebieg ok 200.000 lub niewielkie uszkodzenia) to jakim cudem u nas od 26.000 pln? ( a w tej cenie ktoś jeszcze musiał zarobić)?

i
    a patrzyłeś ile kosztują samochody powypadkowe w tych krajach? wystarczy skojarzyć fakty przykład- koleś z piekar śląskich naprawiający samochody sprzedający ciutke taniej niż chodzą w PL.
    swego czasu w PL oglądałem GT progression za 34,700- cała malowana, zbieżności brak. druga na którą miałem chrapkę za 35koła z navi- sprowadzona z belgii- nie miała przodu ( oglądałem fotki). trzecia progression za 28 koła- malowane kilka elementów- do opłat.
    prawda jest jedna- albo jedziesz sam na Niemcy, oglądasz kilka egzemplarzy w cenie powyżej 30tyś, i wybierasz najlepszy, albo kupujesz w Polsce, tak samo oglądając każdy z egzemplarzy ( z których wiekszość jest kombinowana).
    Ostatnio edytowane przez 100P ; 13-09-2010 o 20:20

Kejup
    Gość

Domyślnie

Dzięki chłopaki za pomoc! Mam nadzieję, że uda mi się znaleźc coś godnego uwagi. Jak będe miał konkretny model na oku to na pewno skonsultuje się z Wami!

Cytat Napisał Yerzo Zobacz post
    Apropo tej z Siedlec - ma chyba ładną właścicielkę jeśli dobrze kojarzę auto
    Jeśli znalazłbym trochę czasu po pracy i komis byłby otwarty po 17:00 to mógłbym obejrzeć.
    Dziękuję Bardzo ale nie chcę Ci zawracać głowy gdyż tak jak pisałem autko będe kupował dopiero po nowym roku ale już teraz zacząłem dowiadywać się tego co mogę na temat tego modelu. Tak już mam, jak kupowałem kino domowe to pół roku siedziałem na różnych forach aby dowiedzieć się jak najwięcej

Jeszcze raz Dziękuję i Pozdrawiam!!!