Czekamy... czekamy... u mnie też już sprzęgło powoli klęka...
Czekamy... czekamy... u mnie też już sprzęgło powoli klęka...
Cinek podaj orientacyjną cenę za zestaw ?
Cinek gratulacje zbudowania chyba jednego z mocniejszych 2,4jtd w kraju na aucie forumowicza Kecaj!
wielki szacun, widze ze adopcja sprzegla i dwumasu sie udala!
Przyłączam się do gratulacji.To JTD jest najmocniejsze na forum i pewnie jedne z najmocniejszytch w Pl.Daj coś znac apropos dwumasy i sprzęgła na PW.
Ja tez gratuluje.
Ja mogę tylko napisać od siebie, że polecam wszystkim CinkaOdwalił dla mnie kawał dobrej roboty
Dlatego nawet jak ktoś mieszka dalej to niech nie żałuje czasu i pieniędzy na dojazd, bo warto!
Pozdro
W moim przypadku będzie to 510km w jedną stronę,więc opieram sie przede wszystkim na Twojej opini kecaj77![]()
BTW . Pisałem do CInka:prosił przekazać przeprosiny innym userom i okazać chwilke cierpliwości.W weekend odpisze na pytania i zagadnienia.
Ja również dołączam do zadowolonych klientów Marcina.
Po przyjechaniu i zmierzeniu serii okazało się, że turbina była regenerowana i był mały dołek w wykresie mocy przy ok 3200obr.
Marcin wyregulował turbo i już jako tako to wyglądało, chociaż moc nie była za rewelacyjna 132km
Zostało założone MBC turbo na 1,22 bara, wycięty Egr i mimo ze wtryski już na górze nie dawały rady (przebieg 250tys) wyszło tak:
Fotka z hamowni
Efekt prac bardzo pozytywny ciągnie do 4,2tys obr, a nie jak wcześniej leciało wszystko na łeb i szyje
Wielkie dzięki Marcin i widzimy się w nowym roku na wymianie IC
Jeżeli ktoś się waha to śmiało jechać do "Cinsofta" chłop wie co robi.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez krzysiekk ; 29-11-2010 o 13:01
Widziałem ten wykres na street racing,trzeba przyznać ,że jak na taki przebieg wyszło całkiem przyjemnie.Moze zamiast IC lepiej zainwestować we wtryski i nowe turbo,co by lepiej moment trzymało górą?? Niemniej kreski fajne,aż dziw ,że mod wyszedł tak dobrze przy takim " zmęczeniu" eksploatacyjnym.To kolejny dowód ,że JTD są bardzo mocne i wytrzymałe.
Po front IC w jaką moc celujecie?? Że też musze mieć taaaaaki kawał do Cinka.
Pozdrawiam.