amen ! szkoda tylko, że tak mało osób to rozumie
amen ! szkoda tylko, że tak mało osób to rozumie
Serdecznie przepraszam, ale ja od razu napisalem, ze cena w Borkach jest nieadekwatna do jakosci.... I nadal to podtrzymuje, doceniajac jednoczesnie zaangazowanie Weroniki i liczac, ze to nie ja rozlozylem te impreze.Najgorsze, że w momencie ogłoszenia szczegółów nikt się nie odważył (ja też nie) powiedzieć otwarcie, że zaproponowana cena jest nieakceptowalna.
[/quote]
Chyba zostalem wywolany do tablicy.... Jest, a nawet proponowal miejscowki w gorach... Ale teraz to juz ciutke za pozno. Dzis zamawialem koncowki.Nie ma nikogo na tym forum z centrum?
W centrum - mozna jeszcze probowac w Mikorzynie - http://www.hutnik.konin.pl/osrodek_mikorzyn/
tyle, ze tam drogo, ale warunkie nieporownywalnie lepsze od Borek.
Niestety, nie potrafie polecic innych miejsc o odpowiedniej jakosci w centrum. sorry. Zwykle staram sie wyjezdzac odpowiednio daleko od miejsca zamieszkania.
o grotnikach zapomnijcie. baaardzi gleboki PRL - chyba, ze ktros liubi takie klimaty
W kilku osobach rosła coraz bardziej frustracja, a nie znalazł się odważny, któy by temat podjął.
Hmm.. Nawarzyłem - wypiję..
Wera, wiem jak to jest, gdy człowiek się stara, a potem nic z tego nie wychodzi. Naprawdę jeżeli jedna osoba wyjątkowo mocno angażuje się, to głupio jest krytykować to nie proponując nic innego.
OK na forum ogólnym tak, na stronie Klubu we wrześniu, ale tego nie mogłeś widziećNie ma co teraz bić piany ( jak to napisał Fred, )było minęło.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AR co to ma znaczyc ??moj nik nie jest na zielono. ale czy sens ma teo co napisałes ( poco jest dział klub ) ???
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
AR_33 jest moderatorem, dlatego jest na zielono![]()
Napisał Paweł156
EUREKA
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
przeczytałem drugi raz i kapuje juz Twój sarkazm :roll:
nie ma co roztrzasac tematu, w tym roku nie bedzie sylwestra alfaholików i tyle, bedą inne imprezy.
A moze ponegocjowac cenę w borkach albo z czegoś zrezygnować??Jak było by nas duzo myślę ze siła przebicia była by duża.Jak dla mnie borki za drogo.Koszt całkowity wyjdzie jakies 600zł :? MOze skromniejszy balBo wsumie chodzi o miejsce do kimania jakis parking i jakąś salę zeby się spotkac wszyscy razem a impreza się rozkręci sama.Teraz już nic raczej się nei znajdzie wszystko co jest to minimum 4-5 dni poszukuję już jakiejś miejscówki od 2 tygodni.
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
No tak to jest oferta do jutra ale raczej nie na grupowego sylwestra.Tylko 10 osób. 8)