SAABem 900 3-drzwiowym (grafitowym lub czarnym), Mercem W123 coupe (srebrnym), starą Betką "6" (czarną), może starą Imprezą (nieniebieską).
SAABem 900 3-drzwiowym (grafitowym lub czarnym), Mercem W123 coupe (srebrnym), starą Betką "6" (czarną), może starą Imprezą (nieniebieską).
Gdyby nie alfa to ....
VW Golf R32 albo Nissan 350Z![]()
No nieNapisał Sylwia
![]()
![]()
:mrgreen: :wink:
Ford Explorer
Chevrolet Blazer
Chevrolet Camaro
Chevrolet Impala
Buick Le Sabre z lat 70-ych
Dodge Ram
Dodge Charger
Ford Mustang
itd...
Najwazniejsze zeby bylo duze wrecz ogromne!!i silnik minimum 200 kucy
![]()
Ktoś tu wspomniał o czarnym Saabie 900 coupe-powiem tak, nie mam jeszcze alfy i to auto jest dla mnie jedyna alternatywa i przyznam ze trochę mnie kusi. Z innych samochodów to może lancia delta, clio Williams. No i klasyki, taki mercedes W114 z lat '70 czy nasz poczciwy duży fiat ale z 2-litrowym silnikiem pod maską i obniżonym i utwardzonym zawieszeniem. Z pewnością nic niemieckiego-miałem wątpliwa przyjemność obcować z astrą 1 i 2, golfem II i III oraz bmw e36 i te auta napawają mnie wręcz odrazą-szczególnie te smutne, czarne i twarde plastiki rodem z podłokietników w multikinie.
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
Napisał Tomek G.
Napisał Tomek G.
![]()
![]()
![]()
Hm jak nie byłoby alfy to wziąłbym Fiata Brava jest całkiem fajne a jeśli nie byłoby włochów to dosyć ładnym autem i nie pospolitym ale za to ze smakiem Astra Coupe Bertone 2001 rok
Hehe, faktycznie brak spójności, przyznaje sie do błeduNapisał voivod
DD Pisząc ze nic niemieckiego miałem na mysli auta z lat '90, "klasyki" to osobna historia
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
Ja jezeli musialbym opuscic alfe to chyba kupilbym sobie volvo v40 po lifcie![]()
Tylko coś z tylnym napędem. Merc jest dla emerytów, więc wybrałbym BMW ( silnik 2,5 i wzwyż ). Niesamowite prowadzenie i wyważenie auta. Smutno to przyznać, ale większość AR to tylko malutki zalążek tego, co oferuje beema w tym zakresie. Choć AR na pewno produkuje ciekawe auta.