czyli mam rozumiec ze kazik kręci się dalej 8) Więc jadę w środę rozglądac się za jakimś miejscem przydało by się zebym wiedział mniejwięcej ile samochodów się spodziewać.
dlatego proszę wszystkich zainteresowanych o wypełnienia ankiety.
ankieta
czyli mam rozumiec ze kazik kręci się dalej 8) Więc jadę w środę rozglądac się za jakimś miejscem przydało by się zebym wiedział mniejwięcej ile samochodów się spodziewać.
dlatego proszę wszystkich zainteresowanych o wypełnienia ankiety.
ankieta
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
U nas zbiera się lista 100% chętnych na wyjazd zobaczymy co z tego będzie
tak jasne dzialajNapisał qdlacz007
a Co do terminu to ostatecznie sobota 29 czy niedziela 30??
no kazik ma być 30,,, 29 jest spotkanie w cycowie ale mi to bez znaczenia ustalacjie i dajcie mi znać do jutra bo ja w środe jadę do kazika załatwiać i musze wiedziec dokłądnie na kiedy i jakie godziny.jak narazie wiem że 30 w niedzielę od 14.Postaram się załątwić rynek moze na 2 godziny bo dluzej to niema co tam sterczeć potem to jakiegoś grila chyba tzeba by rozpalić ;d;d
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
tak kazik 30ty godz 14sta (chyba cpn od strony pulaw )[chyba ze macie inne miejsce]piszcieNapisał qdlacz007
a godz 12 plac zamkowy lublin i przejazd do kazika pod stacje cpn (KTO CHCE ZAPRASZAM 30TEGO DO KAZIKA)
okolo 17aut z radomia
i my...........czyli kto piszcie......................[wezcie aparat...kto ma moze kamere.........]
Miało być około 15-17 jeśli pogoda dopisze,zobaczymy czy zapały nie zgasną nadal zbieramy listę choć do środy pewnie nie wszyscy się wpiszą obudzą się dopiero koło piątku soboty...
czyli jak wpadcie?do kazikaNapisał Rado
mozemy sie dostosowac co do godz jesli od was sporo alfik bedzie zeby bylo ok!
godziny są ok! stawimy się w umówionym miejscu a co do dokładnej liczby będzie wiadomo pewnie w sobotę lista cały czas jest otwarta może trafi się jeszcze ktoś spoza klubu wszystko okaże się w niedziele najważniejsza jest pogoda![]()
CZYLI JESTESCIE?Napisał Rado
MOZEMY LICZYC NA WAS?!
ILE AUT OD WAS?
NA 100% BEDZIE?
30TY KAZIMIERZ 100% PARKING CPN OD STRONY PULAW
+