100 Lat Młodej parze Jutro wrzucę fotki było super tylko szkoda że ci co mieli przyjechać dali ciałaBartek i udanej nocy z Asią
![]()
100 Lat Młodej parze Jutro wrzucę fotki było super tylko szkoda że ci co mieli przyjechać dali ciałaBartek i udanej nocy z Asią
![]()
ja byłem w olkuszu ale niestety w szpitalu wyszło jak wyszło nie wypadało mi sie zebrać ze szpitala na orszak...
Eh, niestety musiałem być w pracy.
Bardzo żałuje, że nie mogłem wpaść
Wybaczcie, moja bella była u blacharza (w skrócie konserwacja/naprawa podwozia <rdza>) i blacharz nie wyrobił się na czasdopiero o 21:00 odebrałem ją od blacharza
przykro mi ze dałem ciała
Pozdro i wszystkiego najlepszego młodej parze![]()
Panowie... Tak się nie robi :/ Wpisaliście się na listę, więc zobowiązaliście się do czegoś... Pomyślcie, jak się musiał czuć Bartek, jak z kilkunastu, którzy zobowiązali się pojawić, przyjechało zaledwie kilku.. :/ To nie zwykły zlot, żeby się zjawić, bądź nie, zależnie od humoru...
Mell masz rację myślałem , że ludzie są bardziej poważni ale niestety, a mina Bartka mówiła sama za siebie był naprawdę zawiedziony w sumie z alfą od młodych było tylko 5 belli więc co to za orszak weselny ????????? ale myśle że żle nie wyszło, w kilku narobiliśmy takiego zamieszania, że cały Olkusz wiedział , że Bartek z Asią biorą ślub
sto lat młodej parze ..sorka że nie byłem ..ale praca :/
naprawdę jest mi przykro że nie mogłem być, bardzo
chciałem ponownie poczuć ciarki na plecach po widoku
zbliżającej się czarnej 146 w lusterkach z zawrotną prędkością
PS.
wyjechałem w piątek o 20 i wróciłem wczoraj o 17![]()
(standardowo co tydzień mam tak że wracam o 6 rano)
..położyłem się na chwilkę w ubraniach i tak wstałem
dzisiaj rano o 8 ..
Kurcze tak pięknie chodziła i taki dzwon zaliczyłeś, szybkiego powrotu na trasę!!!!!!!!