No dokładnie, a kto ma wolne zawsze ma coś w sobotę do zrobienia, więc proponuję 18-19, na pewno większości będzie tak pasowało![]()
No dokładnie, a kto ma wolne zawsze ma coś w sobotę do zrobienia, więc proponuję 18-19, na pewno większości będzie tak pasowało![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
No to luzik. A data i miejsce ok?
Miejsca nie znam, tak że zostawiam to wam![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Data ok, miejsce też. A jak coś to będzie można się przenieść gdzieś indziejChoć może zapytam jeszcze jak jest z pozwoleniem na wjazd na np wzgórze zamkowe
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Na wzgórze zamkowe raczej autem nie wjedziesz![]()
Obok laji jest przecież parkingtrzeba tylko dowiedzieć się jak legalnie tam zaparkować. Lub obok presso: )
pewnie! Poproście o możliwość wjazdu na rotundę - po co się rozdrabniać? I jeszcze o nowe wydanie 20zł by na nim oprócz rotundy też alfa była.
Ostatnio edytowane przez esdablju ; 03-06-2014 o 12:43
To co, do wieczora?
Dodano po 17 minutes:
Aha, żeby nie było niedomówień, to parking nie ten przy basenie, tylko kawałek dalej po prawej jest duży, nowy parking!
Ostatnio edytowane przez gheck ; 07-06-2014 o 14:32 Powód: Dodano
Myślę ze znajde![]()
Czy to ktoś z naszego grona miał dzisiaj bliski kontakt III-go stopnia na Katowickiej?
Widziałem jakąś 156 przed liftem w sedanie po pocałunku z Fordem Fusion koło 18tej. Chciałem stanąć ale były już ofiary, a tam jest ciągła.