to rozumiem ze teraz tylko italiano ?
to rozumiem ze teraz tylko italiano ?
Witam. Mam problem z blue & me oraz pendrivem. Przez chwilę wszystko działało sprawnie, później na zmianę połowa przycisków w kierownicy a teraz już kompletnie nie działa żaden z przycisków w kierownicy ani pendrive. Także podświetlenie tych przycisków przygasło.
Jak myślicie, czego to wina, kabli? jeśli tak, to jak mam do nich dotrzeć?
Proszę o pomoc
Witam.kilka dni temu kupiłem Alfe 159 2007 r 1.8 mpi Turismo wszystko fajnie ale jest problem z Blue&Me a konkretnie opcja BLUe&me pojawia sie na wyswietlaczu dopiero po okolo pol godziny od uruchomienia silnika. wczesniej nic sie nie da zrobic bo tak jakby go nie widzi.kombinuje z tym juz tydzien , robiłem reset akumulatorem i nic ,dalej to samo. czy ktos z Was wie co z tym zrobić? moze mieliscie podobny problem. dodam ze po pół godziny samo sie nagle pokazuje ze telefon sie połaczył i usb tez działa.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Tomek, a można taki moduł wymienić na taki z innym numerem, czy muszą być takie same?
Pytam w kontekście dołożenia systemu B&M, kable mam już ogarnięte- teraz kwestia tylko którą centralkę kupić. Dzwoniłem do ASO to mi podali dwie, ale takich nigdy nie znalazłem na allegro, więc zastanawiam się czy mogę kupić jakąś inną.
Ja mam np autko z połowy maja 2006 roku.
A może ktoś inny coś wie na ten temat?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Tomio czy żeby wgrać PL do B&M wystarczy zaktualizować sterownik przez stronę B&M ?
jest: Opel Astra K Hatchbag 1,4 150KM (2018 - ????)
jest: Alfa Romeo 159 Sportwagon 1,9 JTDm 8v(2014 - ????)
była: Alfa Romeo 156 Sedan 1,9 JTD(2010 - 2014)