Panowie panowie tylko niedziela wchodzi w grę w sobotę jestem w Jedlinie na rekonstrukcji BITWY O RIESE może tam się spotkamy wedle zapowiedzi ma być całkiem nie żle . Podobno mają być repliki ME 109 no i pogoda zapowiada się nieżle
Panowie panowie tylko niedziela wchodzi w grę w sobotę jestem w Jedlinie na rekonstrukcji BITWY O RIESE może tam się spotkamy wedle zapowiedzi ma być całkiem nie żle . Podobno mają być repliki ME 109 no i pogoda zapowiada się nieżle
wszystko fajnie tylko że ja już otworzyłem temat ze spotem
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...z_12_00_a.html
z tego co widzę inscenizacja zaczyna się o 15 to może umówmy się planowo o 12, pojedziemy na grilla do Jedliny tam gdzie planowałem i potem na 15 na inscenizację? też bym sobie to zobaczył. pasowałby Ci tak jozefek? chodzi o to by było nas jak najwięcej na zlocie![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 25-04-2012 o 23:26
Bardzo dobry pomysł czekamy na więcej chętnych
A mnie nie będzie... Moje 2 piękne Belle w Sobotę jadą do szkoły
Chyba że, przylecę "Zieloną Żabą" - Toyota Hiace "blaszak"![]()
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Ok edytowałem tamten temat
---> http://www.forum.alfaholicy.org/doln...z_12_00_a.html
jozofek, alex - to co będziecie na grillu? Jak tak to dopiszcie sie do tamtego tematuAlex nieważne czym ważne żebyś był
![]()
jozofek jak lakierowanie belli? Trza by może opić pozytywne zakończenie renowacji?
jeszcze się nie da są pewne opóżnienia jak to zwykle bywa ale lepiej poczekać i mieć dobrze zrobione niż w pospiechu i byle jak . myślę że jeszcze ze dwa tygodnie zleci . no i po za tym jeszcze mała przebudowa dolotu . czekam na łączniki silikonowe . jak wszystko będzie skończone na pewno dam znać no i może by się wtedy gdzieś spotkać.
Hallo koledzy z okolicy ruszamy coś jeszcze w te wakacje czekam na propozycje zwłaszcza od starych klubowiczów
za
może by tak plener z bellami??? jakaś sobota, namiot, piwko, ognisko a w niedziele powrót...
No właśnie... wypić by się przydało.![]()