Tak się spytam czy ktoś z klubowiczów jeżdzących srebrną 146 paracuje na Olewinie i parkuje na parkingu IMI?
Tak się spytam czy ktoś z klubowiczów jeżdzących srebrną 146 paracuje na Olewinie i parkuje na parkingu IMI?
he,he... uważaj, żeby Ci ktoś nie odpowiedział..., hihihi
zima tu panuje..., tacy ludzie...
To ja na przekor odpowiem iż nie wszyscy, ja jestem otwarty na spot w okolicy
Hmm. Ja będę w Olkuszu w ten weekend i może wtedy by się spotkać? Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni ale będę tam cały weekend więc mogę znaleźć czas na jakieś spotkanie. Jeśli są inni chętni wtedy proszę o info na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 08-08-2010 o 23:06
Ostatnio edytowane przez drobiazdzek ; 09-08-2010 o 06:04
Witam Panowie
Jestemco prawda z JAworzna ale chętnie poznam kolegów z olkuszagdyby jakiś spocik u was był we wrzesniu to wpadne chętnie
( do 2 wrzesnia jestem w Juracie w pracy wiec nie da rady
)
ja póki co mam autko na warsztacie(naprawa bezgotówkowa) więc póki nie oddadzą to nie mam jak jeździć, a o tą alfę się pytam bo widuję ją czasem na tym parkingu myślałem że to ktoś od nas;]
Witam!
No niestety ale sprawy ważniejsze zatrzymały mnie na weekend w Łodzi i nie dotrę do Wrocka.
A tak przy okazji wszystkich którzy oprócz koni mechanicznych preferują też te żywe zapraszam w dniach 17-19 września do Zbrosławic.
www.myslacokoniu.pl
[QUOTE=drobiazdzek;367641]cześć tuner, a do wrocka czasem nie jedziesz?[COLOR=Silver]
nie nie wybieram się mam imprezke rodzinna w weekend
ale podtrzymuje chęć przybycia na stacjonarny spot
ps jak by ktoś potrzebował podpiac alfinke do kompa bez kasowania poduszki i abs to dajcie znać oczywiście w ramach pomocy klubowej![]()