Rozpoczynajcie nowy temat i wpisać mnie na listę, bo jutro rano wyjeżdżam na wakacje :mrgreen: .
Ciekawe jak się Grecy będą patrzyć jak w koszulce Alfaholików będę paradował, a jeszcze dzisiaj sobie czapeczkę AR dokupiłem![]()
Rozpoczynajcie nowy temat i wpisać mnie na listę, bo jutro rano wyjeżdżam na wakacje :mrgreen: .
Ciekawe jak się Grecy będą patrzyć jak w koszulce Alfaholików będę paradował, a jeszcze dzisiaj sobie czapeczkę AR dokupiłem![]()
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
ale jaja to ja akurat w polsce bede i to na dodatek w opolu a to juz blisko do wisly to sie zalapie
no i pięknie powoli tworzy sie lista
No właśnie.
To może otworzymy nowy wątek. Co by ustalać szczegóły spotkania i zapisy?
Jest ktoś z okolic Wisły?
Bo w sumie walnęliśmy miejsce: Wisła, ale co dalej? Co tam będziemy robić? Wiem, że Wisła jest ciekawa, ale chyba nie będziemy siedzieć pod domem Małysza?
Konkretnie mówiąc czy jest tam jakiś plac na grilla?
A może ktoś ma niedaleko do Wisły, to skoczyłby obczaić co i jak?
Ponadto gdzie się spotykamy?
W samej Wiśle, czy może gdzieś pod Wisłą, by całą ekipą efektownie zapodać na miejsce?
W związku z powyższym przydałby się ktoś, kto zna ten rejon i powiedział gdzie się spotkamy i gdzie pojedziemy.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. a propos miejsca. Pozwolę sobie wspomnieć, że u mnie, t.j. 60km od Krakowa na południe w stronę Nowego Sącza, a konkretniej pom. Bochnią, a Limanową w połowie drogi jest genialne miejsce na grill, znajduje się bowiem w starym kamieniołomie nad rzeczką. Ostatnio jeszcze zostało specjalnie do grillowania przystosowane, jest nawet niewielki parking, myślę, że tak na 15-20 samochodów. Sami zobaczcie:
http://www.zegocina.pl/przyroda/kami...amieniolom.htm
eee fajne to miejsce ja jestem zaPrzegralismy nieeeeee 2:0 nieeee
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
spotkać sie na jakieś stacji benzynowej przed Wisłą i już![]()
Ja tez jestem za Zegocina![]()
uważam że lepiej się spotkać na miejscu i tak będzie najlepiej
I tracić czas na szukanie odpowiedniego miejsca. To bez sensu!!
JA sobie juz wolne załatwie tylko piszcie kiedy i jak i co to przyjade do Wisły!!!![]()