Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 64

Temat: Która wersja silnika w 159 godna polecenia??

Użytkownik Maniak resoraków Avatar radzik2908
    Mieszka w
    Siemiatycze, Podlaskie
    Auto
    159

Domyślnie

Cytat Napisał anna_l Zobacz post
    Panowie, dzieki Waszej dyskusji uznałam,że koniecznie muszę przestudiować instrukcję 159-tki w każdym razie oznajmiam, że nowy nabytek stoi pod domem 159 1.9JTDM SW 2008rok po lifcie, 170 KM (po czipie). Muszę teraz pojeździć i sprawdzić czy warta jest tych wszystkich dyskusji, no i czy tak dobrze fruwa jak moja 156-tka
    Gratuluje!!! Aniu to taka sama jak moja! Z wyjątkiem czipu. Długiej bezawaryjnej eksploatacji!

Użytkownik Romeo Avatar oops2k
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Navara - byla, 159SW - jest!

Domyślnie

Jaki kolor?
    No i gratulacje oczywiscie.
    Napisz zatem wrażenia - jak z miejscem dla dzieciaka i czy bagażnik wystarczająco duży

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    159 1.9 JTDM

Domyślnie

Cytat Napisał oops2k Zobacz post
    Jaki kolor?
    No i gratulacje oczywiscie.
    Napisz zatem wrażenia - jak z miejscem dla dzieciaka i czy bagażnik wystarczająco duży
    hej, jeszcze nie wiozłam dziecka, planuję zmienić fotelik bo mam teraz isofix przyrowadziłam ją do domu, przejechałam 240km(trasa), na razie ok, może ma mniej sportowe zacięcie niż moja 156, ale myślę,że to kwestia przyzwyczajenia

Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Nie zmieniaj. Ja mam fotelik z isofixem, a zapinam pasami. Moze to zalezy tez od modelu fotelika, ale moj za bardzo odstaje do przodu i dzieciak ma mniej miejsca niz jak przypne fotelik pasami.
    Więc sprawdz przed zakupem.

Auto
    159 1.9 JTDM

Domyślnie

Cytat Napisał radzik2908 Zobacz post
    Gratuluje!!! Aniu to taka sama jak moja! Z wyjątkiem czipu. Długiej bezawaryjnej eksploatacji!
    dzieki, dzięki, mam nadzieję, że będzie bezawaryjna a czy masz może w swojej możliwość odbierania telefonu przez bluetooth lub jakieś inne ustrojstwo?

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

Cytat Napisał oops2k Zobacz post
    Nie zmieniaj. Ja mam fotelik z isofixem, a zapinam pasami. Moze to zalezy tez od modelu fotelika, ale moj za bardzo odstaje do przodu i dzieciak ma mniej miejsca niz jak przypne fotelik pasami.
    Więc sprawdz przed zakupem.
    dzieki za info, poprzymierzam foteliki zanim się na coś zdecyduję, a masz może jakieś zdalne odbieranie telefonu (bluetooth lub inna alternatywa?)
    aaa, kolor granatowy metalik

Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

No jak masz moduł blue&me to trzeba sparowac telefon z tym modulem i bedzie mozna gadac bez wyciągania telefonu z torebki

Anka Cyganka
    Gość

Domyślnie

To fakt ze blue & me to fajna rzecz. Nie dosc ze na bluetooth sie łączy i nie musze telefonu z torebki wyciagac ( chyba ze na bardzo długich i gadatliwych trasach do podładowania ) to jeszcze alfa skopiowala sobie cala ksiazke telefoniczna , i osobe do ktorej dzwonie wybieram z kierownicy a wszytsko widac na wyswietlaczu pomiedzy zegarami.

Jest tez funkcja odczytywania sms-ow na glos , ale z moim iphone ona nie jest kompatybilna.
    Ale jesli masz nokie lub wiele innych modeli to tez bedzie dzialac ( w instrukcji jest lista modeli z jakimi wsplpracuje )

Użytkownik Znawca Avatar Intruz
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    147 2.0 TS, 159 2.0 Jtdm SW

Domyślnie

oops - sprawdż na necie jak sie zachowuje podczas wypadku fotelik zapiety pasami, a jak isofix...i wstrzymaj sie z takimi radami
    Ostatnio edytowane przez Intruz ; 12-03-2012 o 08:54

Użytkownik Maniak resoraków Avatar radzik2908
    Mieszka w
    Siemiatycze, Podlaskie
    Auto
    159

Domyślnie

[QUOTE=anna_l;820692]dzieki, dzięki, mam nadzieję, że będzie bezawaryjna a czy masz może w swojej możliwość odbierania telefonu przez bluetooth lub jakieś inne ustrojstwo?

Niestety nie mam. Tylko karta sim do navi.

Auto
    159 1.9 JTDM

Domyślnie

[QUOTE=oops2k;820726]No jak masz moduł blue&me to trzeba sparowac telefon z tym modulem i bedzie mozna gadac bez wyciągania telefonu z torebki [/QUOTE
    niestety nie mam, szkoda, a drogo ta przyjemność kosztuje? o ile można dać coś takiego dodatkowo założyć oczywiście

---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:25 ----------

Cytat Napisał Intruz Zobacz post
    oops - sprawdż na necie jak sie zachowuje podczas wypadku fotelik zapiety pasami, a jak isofix...i wstrzymaj sie z takimi radami
    rozumiem,że isofix bezpieczniejszy?