Jaki kolor?
No i gratulacje oczywiscie.
Napisz zatem wrażenia - jak z miejscem dla dzieciaka i czy bagażnik wystarczająco duży![]()
Nie zmieniaj. Ja mam fotelik z isofixem, a zapinam pasami. Moze to zalezy tez od modelu fotelika, ale moj za bardzo odstaje do przodu i dzieciak ma mniej miejsca niz jak przypne fotelik pasami.
Więc sprawdz przed zakupem.
dzieki, dzięki, mam nadzieję, że będzie bezawaryjnaa czy masz może w swojej możliwość odbierania telefonu przez bluetooth lub jakieś inne ustrojstwo?
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
dzieki za info, poprzymierzam foteliki zanim się na coś zdecyduję, a masz może jakieś zdalne odbieranie telefonu (bluetooth lub inna alternatywa?)
aaa, kolor granatowy metalik![]()
No jak masz moduł blue&me to trzeba sparowac telefon z tym modulem i bedzie mozna gadac bez wyciągania telefonu z torebki![]()
To fakt ze blue & me to fajna rzecz. Nie dosc ze na bluetooth sie łączy i nie musze telefonu z torebki wyciagac ( chyba ze na bardzo długich i gadatliwych trasach do podładowania ) to jeszcze alfa skopiowala sobie cala ksiazke telefoniczna , i osobe do ktorej dzwonie wybieram z kierownicy a wszytsko widac na wyswietlaczu pomiedzy zegarami.
Jest tez funkcja odczytywania sms-ow na glos , ale z moim iphone ona nie jest kompatybilna.
Ale jesli masz nokie lub wiele innych modeli to tez bedzie dzialac ( w instrukcji jest lista modeli z jakimi wsplpracuje )
oops - sprawdż na necie jak sie zachowuje podczas wypadku fotelik zapiety pasami, a jak isofix...i wstrzymaj sie z takimi radami
Ostatnio edytowane przez Intruz ; 12-03-2012 o 08:54
[QUOTE=anna_l;820692]dzieki, dzięki, mam nadzieję, że będzie bezawaryjnaa czy masz może w swojej możliwość odbierania telefonu przez bluetooth lub jakieś inne ustrojstwo?
Niestety nie mam. Tylko karta sim do navi.
[QUOTE=oops2k;820726]No jak masz moduł blue&me to trzeba sparowac telefon z tym modulem i bedzie mozna gadac bez wyciągania telefonu z torebki[/QUOTE
niestety nie mam,szkoda, a drogo ta przyjemność kosztuje? o ile można dać coś takiego dodatkowo założyć oczywiście
---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
rozumiem,że isofix bezpieczniejszy?