Akurat rozmawiałem z Pikerem przez telefon gdy usłyszałem w słuchawce ten nieprzyjemny sygnał a potem było słychać "dzieńdobry panie kierowco, co za szybko się jechało??"
Akurat rozmawiałem z Pikerem przez telefon gdy usłyszałem w słuchawce ten nieprzyjemny sygnał a potem było słychać "dzieńdobry panie kierowco, co za szybko się jechało??"
ja jeszcze widziałem te niebieskie swiatełka w grillu ukryte ..... :|?: :|?: :|?: :|?:
uwazajcie na drodze do kamienia na srebrna BMW 3 najnowsza. Zatrzymali mojego tate ostatnio... Przez miesiac zlapali na 35tys zl nia wiec torche kosza![]()
Kubas, ten chłopak od Twojej Alfy chyba nieco wytuningował tą 145... Teraz ma 16V![]()
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
hehehe kubasa alfa ma teraz 6v![]()
hmm ale tamta przynajmniej jezdzi bo moja stoi....![]()
przy rozbieraniu silnika napotkalismy na wile niespodzianek... :? typu kolejne sruby poniedokrecane, niewspomne o wilu srubach które powiunny byc w pewnych miejscach takie same a były inne...
Marcin ma pare fotek jak to wygląda niezaciekawie....
Kuba napisz dlaczego to się stało że silnik sie rozsypał heheh ... ale wujek pikero ma słuch co??? praktycznie od razu wiedziałem, szybkie śledztwo i sprawcom zbrodni był przepływomierz który się "rozsypał" bardzo liche robią te przepływomierze ostatnio :mrgreen: :mrgreen:
ta przepływka miała kiedyś nalepkę "Nie dawać dzieciom i Kubasom do lat trzech. Niebezpieczeństwo udławienia!" Ale nalepkę zdmuchnął wybuch gazu :mrgreen:
rosik kolega wojtek chyba zlapal wirusa wiesz to dzieki mojej v6 hehehe
ludziska trzymajcie się. ulatniam się na tydzień do naszych południowych sąsiadów!![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70