A po co im uciekać i tak Cie znajdą![]()
Alfa Romeo:Giulia 2.0 '18- w budowie/159 2.0 '10 - na sprzedaż /156 2.0TS '97 -moja pierwsza -zgniła/156 2.0 JTS - trzymam na klasyka
Pozostałe: Uaz 469 2,6i(Isuzu) - w błoto / Isuzu Trooper 3,5 V6 - w błoto / Volvo XC90 2.4D - nudziarz / Honda CB750 '91/ Fiat 126p '96
No i znowu wyszlo. Alfa to gowno![]()
![]()
Gazeta ''pięknie'' napisała bardzo fachowo i merytorycznie.
Taki mały offtop z mojej strony. Jadąc dziś na wycieczkę z moją dziewczyną prawie czołówka by była ze 159 Police. Zbliżałem się moją 159 do zakrętu (dosyć ostry był) z przeciwka jechał ciągnik miałem może 90 na zegarku a tu nagle zza ciągnika wyskakuje mi Alfa na sygnale zdążyłem tylko kierownicą w prawo skręcić i plantem pojechać prawie sobie lusterka oberwaliśmy
. Moja dziewczyna sie wystraszyła zresztą ja też a serducho to tak mi biło jak by miało za chwile wyskoczyć.
Lat temu naście ta nasza milicja jeździła Vento -> narzekali. Później było Stilo i też nie byli zadowoleni.
W tamtym roku zatrzymali mnie Kią Ceed i jak się zapytałem jak się tym jeździ (już po wypisaniu kwitka) to "wypisujący" stwierdził krótko, że to gówno jest.
Ciekawe co bym im odpowiadało. Myślę, że jednak Polonez był najlepszym rozwiązaniem.
Niestety policyjne auta traktowane są jak typowe służbówki...Jeżdżą nimi wszyscy, traktując je jak przysłowiową kur...ę. Jakiego auta by nie dostali to rozwalą, bo nie szanują ich, a niestety auta wymagają doglądania i dbania. Przy podejściu "zalać do pełna i pedał w podłogę, a jak się coś urwie/rozsypie to przecież nie moje" nie wytrzyma żadne auto.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Niusy mam z pierwszej ręki, od Policjantów![]()
Pietia ..... akurat tu korzysta z jakiegoś programu szwajcarskiego więc żadnej kasy nie wydajeJeszcze coś mam wyjaśnić?