A ja ślę pozdrowienia z Rudy Śląskiej i zapraszam na mały spocik z grillem szczegóły na głównej![]()
A ja ślę pozdrowienia z Rudy Śląskiej i zapraszam na mały spocik z grillem szczegóły na głównej![]()
Szombierki witają))
Panowie kolega zaprasza do Rudy i nie może zebrać ekipy na grilla + co kto woli ( temat opiera się o jakąś knajpkę z parkingiem ) . A od siebie dodam ,że jest okazja wkońcu żeby poznać całą bande Alfazboczeńców z Bytomia...Więć apeluje o zebranie sił i mały wypad po sąsiedzku...co by sobote miło spędzić....Ja jak dojdzie do spotkania to z żoną i synem wpadne...więc też możecie swoim wybrankom zafundować popołudnie we " własciwych" klimatach...![]()
no to sie tez wpisze a ze na rozbarku mieszkam to chyba dobrze trafilem he he
No to może się przywitam oficjalnie ;-) srebrna 156 po lifcie którą szybko poznać można po 18'' srebrnych felgach. Obecnie parkuję na Pogodzie, zaraz obok sali gimnastycznej na podwórku ;-) Jak tylko będzie okazja pojawię się na jakimś spocie
Pozdrawiam
Potwierdzam felgi są BARDZO widoczneTylko ramek nie widziałem na niej
Może jakiś spot w Bytomiu? Bo na spotach w okolicznych miastach Alfonsi z Bytomia bardzo rzadko się pojawiają... A taki bytomski zapoznawczy spot by się przydał bo trochę jeździ tych Alf po naszym mieście![]()
jak tylko znajdę czas na zakup i odbiór będą i ramki ;-)
Jestem ZA bytomskim spotem....Też chciałbym poznać wybrańców poruszających się Alfami![]()
20.07 wieczorem na spokojnie po pracy/szkole w godzinach od 18:00 możemy się zebrać i poznać.
https://maps.google.pl/maps?q=50.340...num=1&t=h&z=18 Plac po kopalni Rozbark, spokój i łatwy dojazd więc na spot zapoznawczy chyba może być
Co Wy na to?![]()
18.00 to za wcześnie przecież na dobranockę sie spieszyć nikt nie będziekoło 20.00 to co innego...