kurczę miałem już jechać ale boję się pogody, jak jutro będzie padać to przyjedziecie?
kurczę miałem już jechać ale boję się pogody, jak jutro będzie padać to przyjedziecie?
Ja już jadę, do zobaczenia jutro ;p
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
To ja też wyruszam!! joł joł
Panowie wpiszcie mnie wstępnie na listę powinienem być tylko jakoś po14 przed 15 jedzie ktoś z okolic Trzebini - Chrzanowa? w tych godzinach ? na spot?
To i ja podjade na chwile, a bedzie ktos, od kogo bede mogl kupic, dostac lub wyszarpac ramki klubowe??![]()
zlocik za 3 godziny, pogoda zapowiada się ok, z chwilowymi utrudnieniami ale nie przeszkadzającymi więc wpadać wszyscy!
Ja jeszcze nie wiem czy będe na czas czy na lekko po 15.00 ale być będe na 101%
Tylko ten ...... Bocik mógłby mi dać znać czy mam go zabrać czy skończył swoje GTA![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ja już jestem więc wpadajcie ;d
![]()
tez sie postaram moim autem po pieknym gradobiuciu podjechac - a bedzie straz miejska jak kiedys??![]()
I co, 10zl za wjazd?