to opuszczone lotnisko nie jest jakoś szczególnie pilnowane? Chętnie bym się tam wybrał![]()
to opuszczone lotnisko nie jest jakoś szczególnie pilnowane? Chętnie bym się tam wybrał![]()
Born to be wild.
Może jakąś alfaholikową wycieczkę zrobimy?![]()
Wiedzialem, ze tego nie przeoczysz
Jak przyjedziesz do Polski to mozemy pomyslec - jak jeszcze sniegu nie bedzieChyba ze juz masz zimowe 17
?
A Jonek, wezmiemy linke holownicza na wszelki wypadek
Mi sie jeszcze zrodzil pomysl, ze jesli bedziemy tam jechac, to zeby zabrac ze soba slupki - http://l-ka.gorlice.pl/grafika/gora/slupki.jpg
Bo jesli nie bedzie tam za duzo zakretow to sami sobie je zrobimy
Stoperek w lape i ganiamy![]()
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Pozostaje pytanie czy lotnisko jest tak sobie otwarte, bo reszte ogarnac to nie problem
Wygląda na to, że będzie ciężko...
http://www.driftforum.pl/viewtopic.p...c01b5&start=15
Ostatnio edytowane przez Krusz ; 26-11-2012 o 12:12
Dla mnie niedaleko nawet z Łodzi
Co do spota w niedzielę to chciał czy nie chciał na pewno będę bo pracuje w Porcie okaze się jeszcze czy będę mógł aktywnie uczestniczyć
- - - Updated - - -
Lotnisko jest pilnowane tylko przez jednego ciecia na głównej bramie który cały dzień nie rusza d...y. W miejscu gdzie zaznaczyłem jest mniej oficjalny wjazd. Ja używam go od zawsze i tylko raz miałem problem(zakopałem się w śniegu). W tym lub przyszłym tygodniu będę na miejscu to obczaję temat.
Lotnisko w Nowym Mieście nad Pilicą?? Robią tam też odpłatne pojeżdżawki, ponoć nawierzchnia daje o sobie znać zawieszeniu![]()
Bez przesady. Latem między płytami lubi sobie powyrastać trawka, ale stanowczo nie jest zniszczona albo dziurawa. 90% dróg w Polsce nie jest w tak dobrym stanie. Spokojnie można lecieć po pasie ponad 2 paki i nic sie nie dzieje. Lambo leciałem 280 i nic.
Latem bardzo często jakieś imprezy tam się odbywały. Miedzy innymi zlot miłośników skody, klub subaru, klub lancera evo, kręcą tam tez sporo odcinków automaniaka(nawet znalazłem jakąś fote jak kręcili R8) Zimą bardzo często trenują sobie rajdowcy.
Ostatnio edytowane przez mariusek ; 27-11-2012 o 23:05
chyba teraz już nie da rady...śnieg sypie a ja mam letnie kapcieale na wiosnę chętnie się tam wybiorę w któryś weekend. Yonash może do wiosny twoja Brera przestanie się dąsać
![]()
Born to be wild.
Jedni chwalą nawierzchnię na NMnP, inni mają zupełnie odwrotne zdanie.Dla mnie osobiście ta nawierzchnia to jest dramat, w kontekście niezobowiązującej zabawy przy dużych prędkościach. Łączenia betonowych płyt są nierówne, jedzie się jak pociągiem z podkutym kołem, cały czas tutu-tutu-tutu. Nie przeszkadza to aż tak przy jeździe na wprost, czy przy małych przeciążeniach, ale jak się jedzie w pełnym przechyle na granicy przyczepności(a przyczepność betonu jest spora) to łomot jest konkretny i trzeba mocno trzymać kierownicę.
Plus jest taki, że daje radę wjechać za free(gorzej, jeśli jest już jakaś impreza), koła na pewno się nie urwie bo poważniejszych dziur nie ma, nie ma też w co przydzwonić, więc pod tym względem można spokojnie przekraczać granice możliwości auta. Jest też fajny kawałek asfaltu(równego) z paroma zakrętami, tyle że już bardziej w krzakach, przy jednym z "awaryjnych" wjazdów na lotnisko.![]()