Zobacz wyniki ankiety: Głosuję na zdjęcie numer:

Głosujących
361. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1.

119 32.96%
  • 2.

22 6.09%
  • 3.

14 3.88%
  • 4.

170 47.09%
  • 5.

16 4.43%
  • 6.

8 2.22%
  • 7.

12 3.32%
Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 89

Temat: Zdjęcie misiąca - wrzesień

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Gary
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    159 TI

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    Gary felga jest poprostu fajniejsza niz Twoje zdjecie.Zenada poprostu ZENADA.Takie fajne zdjecie i trafilo na pobocze przez felge z logo AR i czerwonaym zaciskiem.
    \

Czarny, ale mi nawet nie chodzi o to, czy to zdjecie kola jest lepsze, czy gorsze od mojego. O tym powinni zdecydowac forumowicze w glosowniu, a nie maja takiej mozliwosci, bo i moje zdjecie i wiele innych z niewiadomych powodow loduje na poboczu

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Gary Zobacz post
    \

Czarny, ale mi nawet nie chodzi o to, czy to zdjecie kola jest lepsze, czy gorsze od mojego. O tym powinni zdecydowac forumowicze w glosowniu, a nie maja takiej mozliwosci, bo i moje zdjecie i wiele innych z niewiadomych powodow loduje na poboczu
    Gdy w głosowaniu brały udział wszystkie zdjęcia, były głosy, że jest ich za dużo, że znajdują się tam prace bardzo słabe. Każdemu nie da się dogodzić.

Użytkownik Ogier Avatar rzelich
    Mieszka w
    Szczecin / Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 147 JTD 16V (Grigio Luce di Amalfi)

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    Gdy w głosowaniu brały udział wszystkie zdjęcia, były głosy, że jest ich za dużo, że znajdują się tam prace bardzo słabe. Każdemu nie da się dogodzić.
    W zeszłym miesiącu w głosowaniu było 2 razy więcej zdjęć i chyba nikt nie miał z tego powodu pretensji. Wg mnie w tej edycji na poboczu jest kilka zdjęć, które spokojnie można by było zakwalifikować

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Aż strach pomyśleć co by było, gdyby w głosowaniu były tylko trzy zdjęcia, tak jak przewiduje ragulamin

Użytkownik Ogier Avatar Semprefedele
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    alfa romeo 147 1.6 TS 120HP

Domyślnie

3 fotki w konkursie są całkiem ok tylko pod warunkiem, że ze wszystkich nadesłanych wybierze je jury zebrane z przynajmniej kilku osób. W obecnej formule żeby nie było kłótni i problemów może usuwaj z głosowania tylko te fotki, które są wyjątkowo prześwietlone, typu oto-moto itp (a takie o dziwo się zdarzają). Reszta, która przejawia jakiekolwiek znamiona dobrego zdjęcia, a nie przypadkowej fotki zostanie do oceny forumowiczów

Użytkownik Ogier Avatar rzelich
    Mieszka w
    Szczecin / Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 147 JTD 16V (Grigio Luce di Amalfi)

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    Aż strach pomyśleć co by było, gdyby w głosowaniu były tylko trzy zdjęcia, tak jak przewiduje ragulamin
    Regulamin jest po to żeby go ulepszać

Użytkownik Znawca Avatar szewi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa

Domyślnie

nr cztery, choc 1 tez fajne.

nr 4 bo alfa prezentuje sie znakomicie w tym ujeciu, a tlo miasto noca - wydaje sie ze to jakas egzotyczna metropolia jest
    Brawo dla autora za pomysl.
    Ostatnio edytowane przez szewi ; 01-10-2012 o 07:15

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Warszawa / Kobyłka
    Auto
    AR 156 FL 1,9 JTD 8V Berlina

Domyślnie

Poszedł głos na 4 - felgi nie ma, ale to pewnie potrzeba chwili - nie jest to przecież dobre miejsce na postój. Poszedłby na 1 gdyby to alfa była przed widelcem:-)
    Co do regulaminu, to może spróbować wstępną selekcję też robić na forum przed konkursem głównym (np. spośród wszystkich nadesłanych forumowicze wybierają powiedzmy 5 czy 10 zdjęć do konkursu głównego)?
    Ostatnio edytowane przez taerg ; 01-10-2012 o 07:47

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    QJawyY
    Auto
    Giulietta 2.0 ~200KM 440Nm 2010r

Domyślnie

Jak już komentujemy gusta i guściki to też sobie pozwolę Każdy ma swoje zdanie i przy tym pozostańmy. Największa suma głosów i tak wyłoni zwycięzcę .
    Teraz pomarudzę :
    1. Moim zdaniem najlepsza fotka, typowo magazynowa, nadaję się na okładkę czasopisma ale...o Maserati.
    2. Trzy czarne potworki, dziubki i oczka- fajne ujęcie. Przyczepić się można tylko do tła (w plenerze byłoby super). Nie zdziwi mnie wygrana tej fotki
    3. Śliczny rancik, lakier wzór, ale czegoś brakuje..
    4. Bella nocą- to jest to !!! Przyciąłbym tylko troszkę górę , tak do napisu Marriott, ale zdecydowanie fotka najlepsza, najciekawsza , najdłużej się jej przyglądałem co skłoniło mnie do głosu na nr. 4
    5. Fotka w starym stylu, ma coś w sobie, ale kojarzy mi się bardziej z jakąś starą pocztówką lub artykułem o francuskich zakonnikach... pardon
    6. Zdjęcie oryginalne, szkoda, że w kadrze nie ma całego koła ( dół ścięty), zdjęcie nie przedstawia w pełni ani opony, ani felgi, ani hamulców...Gdyby w kadr weszło troszkę ziaren kruszywa masy asfaltowej (ostrość), całość kapcia i może część profilu auta lub nie koniecznie- fota mogłaby powalczyć. Pomysł fajny ale nie do końca dobrze zrealizowany.
    7. Patrząc na tą fotkę pierwsze co mi się skojarzyło to Toki Drift...Nie pytajcie, ale to chyba przez te kolory w tle. Super otoczenie i choć mam 147 to inny model w kadrze zapewne namieszałby mi w głowie.

Przepraszam tych, których moja opinia mogła dotknąć , ale powtórzę się, że to tylko moje zdanie i nie martwcie się moim marudzeniem, liczą się chęci i motywacja, wygraną nie zawszę jest 1 miejsce na podium ( choć na pewno cieszy).
    pozdrawiam

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    .

Domyślnie

Nikt nie napisze co to za felga na zdjęciu nr 6?