1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
3 fotki w konkursie są całkiem ok tylko pod warunkiem, że ze wszystkich nadesłanych wybierze je jury zebrane z przynajmniej kilku osób. W obecnej formule żeby nie było kłótni i problemów może usuwaj z głosowania tylko te fotki, które są wyjątkowo prześwietlone, typu oto-moto itp (a takie o dziwo się zdarzają). Reszta, która przejawia jakiekolwiek znamiona dobrego zdjęcia, a nie przypadkowej fotki zostanie do oceny forumowiczów![]()
nr cztery, choc 1 tez fajne.
nr 4 bo alfa prezentuje sie znakomicie w tym ujeciu, a tlo miasto noca - wydaje sie ze to jakas egzotyczna metropolia jest
Brawo dla autora za pomysl.
Ostatnio edytowane przez szewi ; 01-10-2012 o 07:15
Poszedł głos na 4 - felgi nie ma, ale to pewnie potrzeba chwili - nie jest to przecież dobre miejsce na postój. Poszedłby na 1 gdyby to alfa była przed widelcem:-)
Co do regulaminu, to może spróbować wstępną selekcję też robić na forum przed konkursem głównym (np. spośród wszystkich nadesłanych forumowicze wybierają powiedzmy 5 czy 10 zdjęć do konkursu głównego)?
Ostatnio edytowane przez taerg ; 01-10-2012 o 07:47
Jak już komentujemy gusta i guściki to też sobie pozwolęKażdy ma swoje zdanie i przy tym pozostańmy. Największa suma głosów i tak wyłoni zwycięzcę .
Teraz pomarudzę :
1. Moim zdaniem najlepsza fotka, typowo magazynowa, nadaję się na okładkę czasopisma ale...o Maserati.
2. Trzy czarne potworki, dziubki i oczka- fajne ujęcie. Przyczepić się można tylko do tła (w plenerze byłoby super). Nie zdziwi mnie wygrana tej fotki
3. Śliczny rancik, lakier wzór, ale czegoś brakuje..
4. Bella nocą- to jest to !!! Przyciąłbym tylko troszkę górę , tak do napisu Marriott, ale zdecydowanie fotka najlepsza, najciekawsza , najdłużej się jej przyglądałem co skłoniło mnie do głosu na nr. 4
5. Fotka w starym stylu, ma coś w sobie, ale kojarzy mi się bardziej z jakąś starą pocztówką lub artykułem o francuskich zakonnikach... pardon
6. Zdjęcie oryginalne, szkoda, że w kadrze nie ma całego koła ( dół ścięty), zdjęcie nie przedstawia w pełni ani opony, ani felgi, ani hamulców...Gdyby w kadr weszło troszkę ziaren kruszywa masy asfaltowej (ostrość), całość kapcia i może część profilu auta lub nie koniecznie- fota mogłaby powalczyć. Pomysł fajny ale nie do końca dobrze zrealizowany.
7. Patrząc na tą fotkę pierwsze co mi się skojarzyło to Toki Drift...Nie pytajcie, ale to chyba przez te kolory w tle. Super otoczenie i choć mam 147 to inny model w kadrze zapewne namieszałby mi w głowie.
Przepraszam tych, których moja opinia mogła dotknąć , ale powtórzę się, że to tylko moje zdanie i nie martwcie się moim marudzeniem, liczą się chęci i motywacja, wygraną nie zawszę jest 1 miejsce na podium ( choć na pewno cieszy).
pozdrawiam
Nikt nie napisze co to za felga na zdjęciu nr 6?