Nie. Ani przed, ani po.
Nie. Ani przed, ani po.
Do mnie już dotarł dyfuzor,wymyśliłem tez mocowanie górne z blaszek,zakupiłem tez lakier K2 do zderzaków z faktura plastiku i na próbnym malowaniu wygląda super,jeszcze chce dorobić tunele na wydechy bo brak w tej dokładce, dobrze jakby chociaż ze 3/4cm było zagłębienia jak w oryginalnym,to dokładka będzie wyglądać solidniej i bedzie dodany czerwony pasek,otworu na hak nie będzie. zdjęcia z próbnej przymiarki po zdjeciu oryginalnej.![]()
uprzejmie proszę... no dobra BŁAGAM, o zdjęcia blaszek, Twojego pomysłu![]()
Proszę bardzo,nic mądrzejszego zarazie nie wymyśliłem,ale ten patent powinien sie sprawdzić,wszystko zależny jaka blaszkę sie zastosuje,ja planuje docelowo zastosować paski blachy czarnej dachowej 0,5mm,a ta na zdjęciach jest grubsza ale tez powinna być ok. montujemy blaszki w otworach zrobionych jak na zdjęciach malutkim wiertłem i pilnikiem w miejscach ori wypustek,a te blaszki wchodzą w otwory w zderzaku i z tyłu wystarczy je pozaginac w górę i w dół i powinno trzymać,oczywiście to tylko teoria bo jeszcze nie testowałem na aucie![]()
świetna robota Hornet15re! Trudno się ściąga tą oryginalną dokładkę? Czy ona u góry jest na zatrzaski, a tylko na dole śruby? Może w weekend znajdę chwilkę to się też pobawię...
Na dole masz śrubki a na górze zatrzaski które mocno trzymają,trzeba odciągać dokładkę i wkładać coś cienkiego pomiedzy zderzak a dokładkę w miejscu zatrzasku i będzie się ładnie wypinac
Piękności![]()
wygląda na milion dolarów ;-)