Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 155

Temat: [Relacja] IV Ogólnopolski Zlot Klubu Miłośników Alfa Romeo

mrutyś
    Gość

Domyślnie

z tego co widzę i czytam to gratulacje dla organizatorów. Jak to mówią "jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził..." także teraz było bardzo dobrze a następnym będzie jeszcze lepiej. Niestety nie dałem rady pojawić się na zlocie ale może następnym razem. Co do kolegi narzekającego odzywał się nie będę bo mnie nie było a tym samym nie znam sprawy ani człowieka. A z tego co widziałem to były na forum tematy o pomoc w organizacji więc mógł się zapisać a nie roszczenia teraz mieć

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał BYKrak
    Kolejna sprawa nie chodziło mi o to że nie było wyżywienia i musiałem się sam posiłkować bo stać mnie, tylko jak napisał Starscream nie wiem na co poszła ta kasa, przed zlotem organizatorzy przekonywali że brakuje kasy na zlot a całość jaką dajemy idzie na wszystkie atrakcje dla nas, nie mam nic do tego żeby sobie trochę wzięli tylko żeby to było uwzględnione w opisie imprezy, bez oszustw.
    Cytat Napisał BYKrak
    Do FRED-a nigdzie nie napisałem że kogoś oskarżam jakbyś mógł przeczytać jeszcze raz, jeśli nie wiesz o co mi chodzi to lepiej wogóle nie czytaj.
    jak masz jeszcze coś do dodania to chetnie posłucham, czasu bede miał mniej w najbliższym czasie niż Fred ale znajde na to aby pojawić sie kilka razy w sądzie.
    Nie lubie oceniać ludzi ale po przeczytaniu wszystkiego co napisał bykrak niesie sie sporo słów na język............ szczytem wszystkiego jest sugerowanie ze zarobilismy na tym zlocie, jestem za tym aby spisac wszystkie wydatki, łącznie z paliwem i telefonami jakie wykonalismy, spraw jakie załatwilismy po znajomościach nie jestem w stanie wycenic, tak aby kazdy był swiadom ile dołożyliśmy z własnej kieszeni do tej imprezy. bw uczestnictwo w zlocie tez opłaciliśmy, zeby nie było wątpliwości.........
    staram sie zrozumieć co spowodowało to co napisałeś, moze masz jakiś problem, moze napaliłeś sie ze uda Ci sie poderwać pierwszy raz dziewczyne (Kate) posty jakie posłeś do niej juz były przypomniane. Cóż prawdopodobnie twój tekst z tego wynika, smutne jest to ze próbujesz wyładować swoje emocje na nas, organiozatorach zlotu..
    To ze nie masz wiedzy i jesteś kompletnym amatorem-roszczeniowcem to było widac i widac dalej po twoich tekstach, mówie tu o organizacji prób sprawnościowych, widocznie to była twoja pierwsza w zyciu i dlatego nie odzywalbym sie na twoim miejscu
    sedziowalem na torze i nie bylo widac zebys byl niezadowolony, z tego co pamietam to byles razem z Sebastianem jedna z najbardziej aktywnych załóg w jezdzi po torze, jakos wtedy nic ci nie przszkadzalo, zasatanawiające

a teraz dziekuje i wybaczcie ale ide wypucować moją nową 159 SW 3.2l którą kupiłem za kase jaką zbiłem na tym zlocie

Spirit
    Gość

Domyślnie

Sorki że się wtrącę do tematu skoro mnie nie było (chociaż bardzo chciałem ale niestety praca) ale jak czytam bykraka to mnie dyndek strzela! Możesz sobie organizować imprezy ciuchciowe i się tym szczycisz, ale tak: ochronę kolei masz do dyspozycji bo w końcu pracują na kolei i nie porównuj imprezy PKP do zamkniętego zlotu gdyż wiadomo że przy masie pociągów i wielkości człowiek nie masz żadnych szans i taka impreza musi być dobrze zabezpieczona.

Co do kasy też nie masz pojęcia co przechodzą organizatorzy i ile kasy wydają na całość. Sam osobiście współorganizuje imprezę Airsoftową ogólnopolską na ponad 200 osób i wiem co mówię. Jeden mój kolega przez to wylądował w szpitalu z przemęczenia bo od rana w pracy a po pracy lata i załatwia wszystko co potrzebne do imprezy, a impreza się odbywa 40km od miejsca zamieszkania więc paliwo musi co chwilę tankować. Nie wspomnę nawet ile wyjdzie za komórkę, bo trzeba dzwonić i załatwiać kupę materiałów na imprezę.

Organizowanie takich imprez nie jest takie łatwe jak się może wydawać, lecz przy dobrej logistyce wszystko można zrobić.

Osobiście gratuluję organizatorom że podołali i udało się dopiąć zlot do końca, może nie wszystko miało być tak jak wyszło ale i tak mogą być dumni z siebie. Oby tak dalej i mam nadzieję że jeżeli zlot odbędzie się za rok to będę mógł tym razem się na nim zjawić.

Generalnie ludzie zastanawiajcie się czasami zanim coś napiszecie, bo urazić człowieka można bardzo łatwo, a odzyskać potem jego zaufanie bardzo ciężko!

Ale nic bykrak pewnie sprzeda Alfę i kupi sobie golfa i zmieni klub bo tutaj mu się nie spodobało DD

Fred
    Gość

Domyślnie

Poniżej 5 galerii po 100 zdjęć (szkoda ze nie mogłem być "wszędzie" DD )

GALERIA 1
    GALERIA 2
    GALERIA 3
    GALERIA 4
    GALERIA 5

fred

E.T.
    Gość

Domyślnie

Na zlocie nie byłem i bardzo żałuję. NIe dałem rady, ponieważ służbowo musiałem być o 13 w Katowicach a potem prywatnie w okolicach Radomska o 17, więc prawie tak jak bym był Zwlaszcza że mijałem się z kolumną powrotną która wtedy była przed Częstochową, wyglądaliście profi 8) :!: Machałem do was jak głupi ale czy ktoś mnie widział :?: :?: Wcześniej widziałem też start ze świateł w CZ-ie dwóch niebieskich Alf, gtv i jakaś inna- za szybko mknęliście, czyżby niedosyt 1/4 ??

Co do komentarzy tu się pojawiających, to trafia mnie powoli i powiem jedno.

Dla mnie zloty i tego typu imprezy to z założenia ogólny przejaw dobrej woli: Ze strony organizatorów, bo to ich chęci są motorem napędowym całej imprezy na której wszyscy sią mają bawić, a ze strony uczestników dobrą wolą w zamian będzie zaakceptowanie stanu rzeczy, bo wszyscy chcą jak najlepiej i to jest najważniejsze. Jeżeli coś się komuś nie podoba, to wszelkie uwagi powinny służyć konstruktywnemu rozwiązywaniu problemów na przyszłość, a nie wytykaniu ich w tonie roszczeniowym. A już żądanie faktur to ŻENADA.

pozdrawiam wszystkich Alfaholików dobrej woli.

Kosiar
    Gość

Domyślnie

świetne foty fred

jedno mi się nie podoba 8c to daliście ale o kluczykach do niej to już zapomnieli

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Fred
    Poniżej 5 galerii po 100 zdjęć (szkoda ze nie mogłem być "wszędzie" DD )

GALERIA 1
    GALERIA 2
    GALERIA 3
    GALERIA 4
    GALERIA 5

fred
    Kiedy Tyśto wszystko porobił ? Nie było Cię przypadkiem dwóch ?
    A tak na poważnie słowa szczerego uznania za wszystko i za każdą żecz z osobna.
    Trzymaj się i nie przejmuj się Baranem.

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

dodam jeszcze filmiki, których nie chciałem wrzucać na YT. Mario, niestety nie mam programa żeby zamazać tablice, więc zapewniam cię że filmik z twoją AR jest zamieszczony tylko tutaj. Jeżeli przeszkadza ci to jednak bez problemu go usunę. Podobnie Robak

Mario AR GTV 3.0 na hamowni (polecam!!!):
    http://s009.wyslijto.pl/index.php?fi...71630529239277

Robak21 AR 156 1.6 T na hamowni:
    http://s009.wyslijto.pl/index.php?fi...58604687758145
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Rudix
    Gość

Domyślnie

Witam!
    Na wstepie chcialem podziekowac organizatorom i w ogole wszystkim wszystkim wszystkim!!! Razem z moja dziewczyna bawilismy sie po prostu kosmicznie przez caly pobyt! W koncu moglem sie wyszalec w dobrych warunkach. Balem sie tylko o moja Gtv-ke ze za bardzo dostanie w kosc ale teraz chodzi jeszcze lepiej! Chyba podobnie jest z kobietami... Ja o malo co tez nie stracilem pracy bo moj szef zapomnial ze mnie nie bedzie w piatek i byl wielce zdziwiony! Takze Fred nie martw sie bo cos tak czuje, ze teraz znajdziesz o wiele lepsza prace i na nastepny zlot przyjedziesz np. Brera!!!

Proponowalbym zamknac temat naszego milego Pana bo zamiast cieszyc sie i wspominac piekne chwile, takie jak np. tance naszych dwoch wspanialych, to my sie tylko denerwujemy... I po co? Mnie tak wkurza nasza polska mentalnosc... Niczym sie nie dogodzi i zawsze beda narzekac! Dlatego Fred, nie ma co sie denerwowac! Odwaliliscie kawal dobrej roboty za ktora jestem dozgonnie wdzieczny! A tego Pana po prostu olej! Nagadal sie i dobrze! Zawsze sie ktos taki znajdzie...

A do Ciebie BYKrak: jesli cos Ci nie pasowalo to mogles zachowac to dla siebie... Jesli nie wiesz czemu to Ci kurna powiem! Zeby paru ludziom, ktorzy sie tak starali, nie zrobilo sie przykro. Rowniez po to, zeby nie wywolywac takich emocji jakie powstaly...

To na tyle... Jeszcze raz wszystkim dziekuje, czekam z niecierpliwoscia na nastepny zlot i mam nadzieje, ze muzyka sie podobala!
    Pozdrawiam!!!

BYKrak
    Gość

Domyślnie

Pawet156, Fred, może macie rację, za ostro to napisałem, ale pisałem rzeczy które słyszałem od większości ludzi, do toru nic nie mam, ale chodzi mi np o taki przypadek, ze nie mam doświadczenia w jeździe na 1/4 mili i tak szybkim hamowaniu, a chcieliśmy się na tym pościgać, i byłem przekonany ze mozna to zrobić na tyle bezpiecznie żebym też miał szanse we wszystkich konkurencjach, a jak zobaczyłem jakis rowerzystów i motocyklistów przy torach to zwątpiłęm, jescze raz PRZEPRASZAM ze uraziłem tyle osób, zacząłem pisać o złych rzeczach a mało pisze o zaletach, ze poznałem tyle wspaniałych ludzi na zlocie nie tylko w domku g jak juz pisałem, a teraz wszyscy na mnie najeżdżają, tak serio nie jestem taki ostry, Paweł na torze byla super zabawa, ale na początku bałem się ze opony uszkodzą mi karoserię jak bym przypadkiem źle pojechał, lub coś się stanie.
    Z tąd mój wybuch z naciskiem na bezpieczeństwo i odpowiedzialność, nie mam doświadczneia w zlotach, ale co do innych imprez mam coś wiedzy,
    Krzychoo wiec ty też masz rację. a Ty
    RUDIX mówisz o emocjach, ja tez ich trochę przeżyłem, mam auto od 2 miesięcy wcześniej była 146, wiec nie chciałem uszkodzić jej ani nikogo z otoczenia.

Przepraszam że zacząłem od samych minusów, ale wiele ich usłyszałem od samych zlotowiczów. I sorki za takie ostre podejście, oczywiście nie zmienia to faktu, że mogło byc lepiej, ale sam wiem z doświdczenia imprez kolejowych że im dluzej się robi imprezy tym są lepsze.

Czekałem właśnie na wyjaśnienie jak to wszystko wyglądało, teraz już wiem że jednak się staraliście i nie byliście tylko 2 razy tam hehe, a Paweł nawet pamieta i odróżnia mnie od Sebastiana.

Najwiekszym plusem byli ludzie którzy tworzyli tą świetna atmosferę na tym zlocie wraz ze swoimi Alfami.

Już wiecej o tym nie będę pisał, ale też juz nie komentujcie, bo widzę że nie ma sensu, każdy ma inne poglądy, rózne obawy, inne potrzeby i w ten sposób będziemy się tylko kłucić. Ja już przeprosiłem nie raz za zbyt ostry i gwałtowny post, który uraził organizatorów, nie pomyślałem, że aż tak to odbierzecie.