Fakin szit byłem za wcześnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopiero wszystko organizowaliKicha.
Fakin szit byłem za wcześnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopiero wszystko organizowaliKicha.
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy
O Matko jedyna....poprostu włosy dęba stają...
Jest przesliczna, liczę że w Poznaniu też wpadną na pomysł pokazania tej ślicznotki Światu...
To juz nawet auto poza sfera marzeń :cry:
Ale i tak kocham swoja AR 156![]()
Pozdrawiam Alfisti
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Na wyżej wspomnianej imprezie p.Zientarski poinformował że 1 egzemplarz 8C Competizione został już kupiony przez polaka na niemieckim e-bayu za kwotę 980 tys pln. :shock:
W Poznaniu, w Pol-Carze, była 9 albo 10 września :-( Właśnie ładują ją u Dukiewicza na lawetę i jedzie do Gdańska...Napisał Alfamaniak156
Każdy może kupić o ile dysponuje odpowiednią ilością gotówki![]()
http://otomoto.pl/alfa-romeo-inny-8c...-C6333570.html
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy
Impreza bardzo się udałaFaktycznie miałem złe informacje o otwartości imprezy po 18. Ludzi nie było dużo bo połowa do dzisiaj nie otrzymała zaproszenia. Tak działa Poczta Polska. Jednak prawdziwi alfisci wiedzą gdzie i kiedy być
Wśród bardziej znanych osób byli prowadzący Pan Zientarski, Rynkowski, Królikowski a na chwilę zawitał Pan Iwaszkiewicz. Zapewne niedługo zaczną się pojawiać opisy imprezy w prasie.
Tu juz teraz można obejrzeć całkiem pokaźną ilość zdjęć z imprezy.
www.dukiewicz.pl/imprezy
![]()
Królicki? chyba KrólikowskiNapisał weasel
.
FORZA ITALIA !
Spalam się ze wstyduNapisał currahee
ops:
Dziękuję
Juz poprawiłem
Jak się okazuje model porototypowy różni się wieloma szczegółami. Kierownica, gałka zmiany biegów, przełączniki z prawej, łopatki itp. Nie wiedzialłem, że nawet maska otwiera się inaczej. Szczerze mówiąc to sposób z prototypu bardziej mi się podoba bo przypomina ferrari![]()
witam forumowiczów weasel napisał że może lepiej 8C wygląda z pierwszej serii produkcyjnej bo jestpodobne do ferrari ale to auto nie miało być podobne do tej marki zkoniem ale powstało na genach
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...