akurat 155 tysi w dwa lata mnie nie dziwi znam to z autopsji
akurat 155 tysi w dwa lata mnie nie dziwi znam to z autopsji
no tak, ale na naszych drogach to jak 400 tys km po drogach niemieckich.
poza tym co to mi za wielka "okazja"?? auto, w ktore zaraz trzeba bedzie ladowac kase, bo jest zuzyte. wolalabym dodac 5 czy 10 tys i kupic jak nie nowe, to przynajmniej z przebiegiem ok 30 tys km max.![]()
no no 30 tys przebiegu sprowadzone pokaz takie .? sami wiecie jak jest autka jeżdżą nie stoją mam służbowego focusa nówka szt z września tego roku 48 tys przelot ... nowe fajna sprawa autko idzie na serwis zobaczę co powiedzą ..... naprawiam z natury sam autka czyli podstawowe i trochę grubsze wymiany takie chobbi
autko sprowadzone z Niemiec ....liczę na to ze latało po auto ban a nie w koło komina no i żadna okazja w bajki handlarzy dawno nie wierze zresztą obejrzałem już troszkę tego .... zresztą na 159 jest sprawdzany nr vin ...i najlepsze jest to ze nie ktore autka wcale nie sprawdzisz ( historia serwisowa ) bo jej nie maja bo flotowe autka to zawsze zagadka ..
przepraszam ze sie rozpisałem
Ostatnio edytowane przez maxit1 ; 29-12-2012 o 13:20
spoko nieraz się rozpisze .. nawet nie na temat o Katowice bede w dąbrowie na sylwek
no tak, ale za ta kase mozesz miec polskie salonowe.... z niekreconym licznikiem i spr. statusem.
nikt nie kaze np. jakiegos bitego szrota z Niemiec brac, a tego z linka- to za taka kase i z tym przebiegiem!
Pozdro na Nowy Rok![]()
za 50,000 tysi z salonu na raty nie biore
dziekuje