a widzisz Dragon, to fakt... nie zrozumieliśmy się
zgłosic można, czemu nie... O ile przez to nie będą się bardziej czepiac niźli byśmy się nie odzywali w ogóle![]()
a widzisz Dragon, to fakt... nie zrozumieliśmy się
zgłosic można, czemu nie... O ile przez to nie będą się bardziej czepiac niźli byśmy się nie odzywali w ogóle![]()
Homel86 / krulik No i otóż to milo wiedziec ze wkoncu sie zrozumieliśmya wiec zostały dwa tygodnie i juz w większości mamy gotowy plan co prawda sa w nim jeszcze dziury ale napewno wspólnie je zalatamy
a propo dziur robimy ognisko , grilla czy raczej piszemy sie na knajpę ?( wiadomo bedzie lalo bedzie knajpa) ale jesli miało by byc ognisko lub grill to warto bylo by sie zastanowić nad prowiantem aha i jeszcze ta nieszczęsna godzina mysle ze 12 to odpowiednia godzina zeby sie spotkać ktos na cos przeciwko?
![]()
Witam. W sobote tata zakupił AR 147 więc napewno będzie już swojąDzisiaj dowiedziałem się od znajomego, że pojedzie jeszcze z nami 2 kolesi swoimi AR. Także szykuje się mocna ekipa z Bochnii- na dzień dzisiejszy Bochnię( i okolice) reprezentować będą 5xAR + 1xLancia
Do spotu jeszcze niecałe 2 tygodnie więc nie wiadomo co się jeszcze urodzi
I zobaczymy co z tym Ojcowem- bo nie wiem czy damy radę ale pod Multikinem napewno będziemy. Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
Napisz jaki masz kolorek twojej 146 - kilka razy czarną widziałemNapisał wojtek7551
Pracuję w Bochni i dlatego pytam
Co do wyjazdu mogę się z wami przejechać - jadąc przez Bochnie dużo nie nadłożę km
Pozdrawiam
Tomek
Czarna 145 QV
Koledzy a czy ktoś może jakąś mapkę podać, bo ja nie z Krakowa i niewiem o jakim Multikinie piszecie a może bym z Żonką przyjechał)
Jeśli widziałeś czarną 146 Ti z antenką CB na dachu to napewno mojąNapisał t.o.mek
Natomiast jeśli chodzi o spot to nie ma problemu- fajnie będzie jechać w kilka Alfek do Krakowa. Myśle, że w ostatnim tygodniu tak już dokładnie sie zgadamy jak będzie ustalona dokładna godzina itd. W takim razie do zobaczenia na drodze
![]()
P.S Wypatruj też srebrną 147 z antenką CB na dachu(oczywiście)- to mój tata
![]()
Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
Tomek166 mapkę masz w jednym z wczesniejszych postów... Chodzi o multikino przy parku wodnym i d.h. Krokus przy ul. Bora Komorowskiego, która potem przechodzi w ul. Lublańską, która znowu przechodzi w ul. OpolskąWejdź na targeo.pl i tam sobie spokojnie zaplanujesz trasę
![]()
Aż się pomęczyłem i mapkę zrobiłem
![]()
1. DRAGON2020
2. bimski
3. wojtek7551
4. Zit
5. JanAR
6. Darknes
7. M@T
8. t.o.mek
9.bizon2007
10.Vito74m
11.homel86
12.Krulik
13.Marian
14.klimoo
15.Gopcio na 75%
16.alfaholik-Bioły na 80%
17.tomaszmagiera
18.Kosiar ( może przyjedzie)
19.wojtek7551
wszystkich wpisałem? czy kogoś opuściłem? uzupełniajcie listę , będzie wiadomo ile Alf jedzie
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=c...=&sId=&x=0&y=0
punkt D na mapie - mniej więcej tam jest multikino
linku u mnie za pierwszym razem nie wyświetla i musze odświeżyć i jest ok