a jak jak szukam do swojego to nic mi nie wyskakuje
a jak jak szukam do swojego to nic mi nie wyskakuje
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
Jak dla mnie ceny nie powalają. Ja ostatnio wymieniałem u siebie 3 rzeczy za które u siebie w sklepie zapłaciłem 163,13 u Was za to samo zapłacił bym 210 zł
Żeby sklep utrzymał się naprawdę musicie dać dobre ceny dla kolegów z forum, no i ceny muszą być podobne jak na Allegro bo bardzo dużo osób najpierw tam zagląda
Nie chce nikogo obrażać, ale wydaje mi się, że jeśli chcecie zacząć istnieć jako sklep internetowy, zbyt szybko zdecydowaliście się na zaprezentowanie nam swojej strony www - waszej głównej reklamy. Trochę za dużo błędów, błędzików które raz za razem ktoś wyłapuje, lepiej imo było poczekać tydzień i zaprezentować nam stronę w pełni gotową z pełnym asortymentem bez błędnych opisów czy cen. Takie jest moje subiektywne odczucie, zdając sobie sprawę, że nikt idealny nie jest i każdemu błędy się zdarzają. Pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż cała strona będzie gotowa. POWODZENIA.
Doskonale wiemy, że strona nie jest idealna. Ale proszę dać nam trochę czasu, a będzie ok. Tym bardziej, że wszystkiego się samemu wyłapać nie da i pokazanie strony szerszemu gronu, pomaga w wyłapaniu błędów, które są naprawiane.
Tak wiemy kolejny błąd. Wystarczy kliknąć w logo i wybrać ponownie swój samochód i będzie ok.
Przykro mi bardzo ale klikanie w logo nic nie daje , nadal wyskakuje" brak produktów w tej kategorii "czy coś takiego.