Zamieniają się w "wino"![]()
Zamieniają się w "wino"![]()
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
Zaliczka tak, ale jak ktoś wpłacił całość to wydaje mi się że ta różnica powinna zostać zwrócona.
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
o zaliczkę nie pytam bo to musi przepaść ale resztę niech oddadzą!![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Nikt nie chce odkupić mojej zaliczki w dobrej cenie?
Moja pierwsza Alfa - 159 SW 2.4 JTDM Turismo Internazionale
159 powodów do wydawania pieniędzy na swoją pasję
Były : Seat Cordoba SX 97' 1.6i/101km / Ford Mondeo 01' 2.0 TDDI/115km
Jest : Alfa 159 SW 2.4/210km TI 08 / Seat Ibiza 6L Sport 03' 1.9 TDI/130km
prawdopodobnie (nie mówię, że na pewno...) będę chciał odkupić czyjeś miejsce. Sztuk 1, najlepiej + rajd. Proszę o propozycje na PW
W razie co ja mogę odsprzedać tor+rajd bo raczej wpadnę na początek zlotu a nie na koniec...
Kasztelan, a sam rajd też opchniesz?
Chciałby ktoś może odsprzedać RAJD? (sam bez toru...). Mogę oczywiście jeszcze wykupić, ale skoro jest okazja to ktoś mógłby skorzystać, jeżeli wie, że nie pojedzieCzekam na oferty do jutra do południa, jak nic się nie znajdzie to kupuję u urganizatora
co sie tal ludziska wykruszacie z wziecia udzialu w zlocie patrzac na liste to zaraz bedzie spot a nie zlot