Zrobcie, zrobcie...
Akurat jedziemy do Wroclawia to jak zrobicie w sobote w godzinach przedpopoludniowych to chetnie na chwile wpadniemy poznac ekipe i podniesc statystyke o conajmniej jedno auto![]()
Zrobcie, zrobcie...
Akurat jedziemy do Wroclawia to jak zrobicie w sobote w godzinach przedpopoludniowych to chetnie na chwile wpadniemy poznac ekipe i podniesc statystyke o conajmniej jedno auto![]()
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
jak w niedziele to też bym podjechał....jak nie bedzie śniegu to przewioze sie RX![]()
Jeśli mi nie wyskoczą w niedzielę z jakimś egzaminem to też chętnie podjadę, bo w sobotę będę musiał jechać do Wrocławia na egzamin i po wpis, więc tylko niedziela mi pasuje.
W sobotę się nie da w grę wchodzi tylko niedziela czekam na chętnych i propozycje miejsca gdzie się spotkamy . Moja to parking Castoramy prawy kącik godzina15.00
Ja się piszę na liste
No to dawajcie jakies konkrety...
Moze jak bede wracal w niedziele z Wrocka to zachacze o spotkanie walbrzyskie
Ale Panowie... adres i godzina co by mnie navi dobrze zaprowadzila i na czas![]()
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
Panowie Wałbrzych Castorama ul. Wieniawskiego wjazd od Wrocławia pierwsze światła w prawo póżniej prościutko i na następnych światłach w lewo i już jesteście po lewej Auchan po prawej Castorama czekam na chętnych niedziela o 15.00
qrcze... o 15 to ja dopiero z Wrocka bede wyjezdzal... mniej wiecej o 15...
Dajcie na siebie jakis namiar to najwyzej pozniej sie dokulam, jesli jeszcze bedzie po co![]()
Barstep... Szybciej dojedziesz do Wałbrzycha autostrada A4i odbijesz w Strzegomiu lub przed Dobromierzem. Info o numerku wyślę Ci później na prv
![]()
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo