Dzięki staryNikoś, Polska czeka na takiego premiera
![]()
Dzięki staryNikoś, Polska czeka na takiego premiera
![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Ja również dołączam się do Gratulacji! Pozdrowienia dla całej rodzinki![]()
Dzięki wielkie![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Gratulacje ode mnie i od Agi spóźnione ale niestety wszystko wina wyjazdu w góry i odcięcia od cywilizacji. To kiedy zabierasz nowego alfaholika na spot?![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Drift-r dziękiMoże niebawem, już zamówione wtryski do mojej belli, więc pewnie niedługo gdzieś się pokażę
![]()
Hej chłopaki.Kiedy jakiś spot?Chętnie bym poznał kolegów ze Szczecina na żywo![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
witam jak bedziecie cos wiekszego robic w pazdzierniku to kilka aut by wpadlo z pily i naszych znojomych z gorzowa i poznanaia tylko musi to byc niedziela pozdrawaimy iczekamy na jakas wiadomosc
Jak się Szczecin ogarnie to może coś będzie.Ja w tym mieście jestem świeży więc nie bardzo wiem co tu z czym się jeSam czekam na jakieś wieści
![]()
I wszystkie są czerwone
A co myślicie o 11.09.2011?
Co do spotkań to jest z nimi różnie. W wakacje ogólnie były mało liczne. Ja się starałem pojawiać jak tylko mogłem ale ze względu na to, że mam do Szczecina 500km to nie mogę być tak często jak bym chciał.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja tam mogę być 11.09Gdzie macie miejscówkę? Jakieś foty widziałem na wałach Chrobrego.
I wszystkie są czerwone