No właśnie kto będzie?
No właśnie kto będzie?
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Witam .motofan nie umiem tego wysyłac trzy rzay mi chyba nie przeszło napisz ,czy dostałes
Tak dostałem![]()
spalanie 7.8l/100km
no to jak się nikt nie deklaruje na przyjazd to mnie nie będzie...
widze skład się rozsypuje...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Kto będzie panowie?
spalanie 7.8l/100km
Sory. Planowałem inaczej ale dopiero wruciłem z wyjazdu do rodziny.
Ziomster mi teraz pali tak jak tobie 12 -14 l na po miescie ,niezresetowałam komputera i myslałam ze naprwa sondy nic nie dała,ale chyba jest ok.dłuzo pomógł mi motofan duzo wiecej wiem.czytałam ze robicie zaproszenia na spotkania.Wydaje mi sie ze wkładanie za wycieraczke nie jest skuteczne,bo ja zawsze wszystko wurzucam i nie czytam.najlepiej wstawcie take ulotki na profile na nk,lub faceb oku.napewno duzo ludzi przeczyta.,a no i napiszcie mi czy sa jakies dziewczyny na takich spotkaniach,bo jak tak to bym chetnie przyjeżdzała.
heh raczej kobiety nie wiedzą o takich spotkaniach więc nie przyjeżdzają...
Ale zawsze musi być ta pierwsza kobitka tak więc zapraszamy...
chętnie obejrzymy nową alfę!![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Ogólnie jest mayka ale ona jakoś nie przyjeżdża. W wakacje przyjechała też koleżanka najagody ale że ona nie stąd więc nie pasuje jej przyjeżdżać. Aha od razu powiem że spotkania są luźne i nie rozmawiamy tylko na tematy samochodów. Jest miła atmosfera, pijemy kawkę i rozmawiamy. Zapraszam wszystkich.
spalanie 7.8l/100km