gtvke sobie zakupiłeśszalejesz kolego
... ale widze lancia jeszcze pozostaje
![]()
gtvke sobie zakupiłeśszalejesz kolego
... ale widze lancia jeszcze pozostaje
![]()
Jest na sprzedaz... gdyby nie lancia nie byloby gtv. Zamierzalem zmieniac auto na marzec, kwiecen... ale lancia mnie tak wku#$ila, ze malo jej nie spalilem.
Zacial scie zamek, wiec musialem odmrazac, jak juz odmrozilem to okazalo sie, ze klamka nie otwiera, rozwalilem caly boczek, rozebralem wyczycilem, posmarowalem i poskladalem jak nalezy. Zaczela otwierac z zewnatrz, a od srodka nie. Wiec raz jeszcze. i raz jesxcze. Przy okazji przestal dzialac centralny.
Uklad chlodzenia mimo, ze termostat sprawny jest tak skuteczny, ze cieplo to jest po 20km jak nalezy juz wysiadac z auta. Spala mi ten ropniak malokiedy ponizej 7, a czesto wiecej. Buda sie rdzy poddaje po ostatniej zimie... Klekot pali dobrze, ale pierscienie przy -20 powoduja piekna zaslone dymna... slabo jezdzi (relatywnie wzgledem moich upodoban), opony mam w niej letnie slicki niemalze... i tak sie wszystko zlozylo, ze mam jej juz dosc.
A skoro cos musze kupic to co? Zajechane i cofniete 3 razy A4? Jak juz kupowac to cos co bedzie cieszyc
Takze jak ktos szuka atrakcji, to lancia na sprzedaz![]()
No to niezłe przeboje... ale szczerze to Włoskie fury nie przepadają za zimą
Ale gratuluje wyboru... i do zobaczyska na spociku![]()
Dziś koło 17.00 na bocznej od Poznańskiej (jak dobrze dojrzałem) srebrna 147 po FL , zamrugałem awaryj kami i zostało odm rugane. pozdrawiam.![]()
Dawno czegoś podobnego nie widziałem, ale dzisiaj na Narutowicza pod WPiA stały zaparkowane cztery 166-ki (srebrna i trzy czarne). Aż sobie pomyślałem, że to jakiś spot![]()
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
Dzisiaj widziałem dwie 156 na Przecławiu pod DHLemjedna na klubowych ramkach...ładniutkie
![]()
pozdrawiam
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Zazwyczaj ja widuje Ciebie... a tym razem Ty ustrzeliłeś moją bellę i kolegi z DHLaMoja ta czarna
![]()
Tak myślałem że to Twojado zobaczenia na trasie
![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
26 grudnia (2-gi dzień Świąt) mijanka z błękitną 147 na rejestracji GD przed Nowogardem - pomachane i odmachane![]()
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
Dzisiaj około 12z min. widziany chyba Kubas pzdr.