Ja dostałem i zamontowałem, poszło szybko i sprawnie. Dziękuję.
Ja dostałem i zamontowałem, poszło szybko i sprawnie. Dziękuję.
Ostatnio edytowane przez lukosław ; 09-12-2012 o 20:16
Hej,
Gdzie zamontowaliście/ macie zamiar zamontować zmieniarkę MP3? w miejscu widocznym czy może w schowku?
Myślę czy montować ją w schowku pasażera czy może pod panelem klimatronika?
Macie jakieś propozycję? Zdjęcia?
ja bede ja montowac w mojej 147 zamiast schowka na karty, musze tylko wyfrezowac stelaż pod zmieniarke zeby ładnie sie wkomponowała ale mam problem ze znalezieniem odpowiedniej ilosci materialu (czarnego kloca z tworzywa wielkosci mniej wiecej 20x10x5) myslalem tez o druku 3d ale to cholerstwo drogie jest.
jesli chodzi o rozmontowanie schowka i wyjecie szufladki jest to banalnie proste, spodziewalem sie wiekszych trudnosci z tyma jak by mi sie to udalo zrobic tak jak mam to w glowie wyglad i dostep do zmieniarki bedzie po prostu cudny
Ostatnio edytowane przez Naur ; 07-12-2012 o 10:53
zamontowałem w schowkusuper sprawa;]] zmieniarka zastąpiła wszystkie moje cd !!
ogolnie wszystko fajnie dziala ale mam jakis problem z jakascia bo przy bassie potrafi mi przycharczyc a na cd tego nie bylo a na laptopie jest ok
I umnie też już działa
Jeszcze raz wielkie dzięki
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
U mnie leży w schowku. Wykręcenie schowka żeby przełożyć kabel było konieczne, nie chciałem wycinać otworu na kabel więc na razie jest przełożony przez klapkę u góry schowka. Swoją drogą zmieniarka idealnie się mieści przez tą klapkę i można ją tam schować.![]()
Czy nie ma jakiegoś sposobu żeby wypchnąć connect+ ? próbowałem co tylko się da wepchnąć w te otwory po bokach czytnika płyty i nic , co za czort skusił mnie na tą zmieniarkę![]()
Ja też mam nie lada problem z wyciągnięciem connect+, siłowałem się, i nic z tego... Jak przyspawany :/