Pozdrawiam kierowcę belii 156 (z rowerkiem z tyłu) nr.rej. KCH 46... jak wracaliśmy z Bielska-Białej i ogólnopolskiego zlotu nad j.Żywieckim
Pozdrawiam kierowcę belii 156 (z rowerkiem z tyłu) nr.rej. KCH 46... jak wracaliśmy z Bielska-Białej i ogólnopolskiego zlotu nad j.Żywieckim
Pozdrowienia Dla kolegi ze 147 na trasie Kielce Tarnów , mrugał ale niestety szukalismy objazdu w nawigacji i byłem troszke zdezorientowany i nie odpowiedziałem![]()
Pozdro dla czarnej 156 SW , którą mijałem po 20 na mieście![]()
Podniosłem łapki ale nie widziałem odzewu - może przy ksenonie nie widać![]()
Pozdrowienia dla czarnej 147, mijanej na ul. Kobierzyńskiej w Krakowie wczoraj koło 17.30-40. Łapki były i to pierwszy raz nie zainicjonowane z mojej strony- miłe zaskoczenieŚliwkowe 156 sw.
Cała przyjemność po mojej stronie Sudi!Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla AR 159 rej. KT....... czarnej mijanej dziś przed 14 na Tarnobrzeskiej w Krakowie, łapki były![]()
Pozdrawiam Czarna Alfe Romeo Gtv na czerwonych? felgach widziana dzisiaj o godzinie 14 pod rondem grunwaldzkim. Jechalem sluzbowym medycznym samochodem, machalem mrugalem ale zero odzewu haha
Ja pozdrawiam Pana w wiśniowej 164 z Gliwic na ramkach, z którym jechałem A4 w stronę Katowic![]()
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 156 sw przed liftem kr/kra (nie pamietam) 57034 mijana o 19:55 przy krokusie - jechalem cieńkim z kumplem :p