Strona 61 z 168 PierwszyPierwszy ... 11515253545556575859606162636465666768697071111161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 1678

Temat: Zakup Alfy Romeo GT

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

verva 3.82,agro tuningu)troche naszukałem się gt)ale znam tez sztuki za 14)nieraz i za 20 dojechane były)w Rad.jest jedna za 18)chyba z rok w komisiem zdaleka widac ze kiepsko pomalowana,a miernik i skale gubi i 600,i 800 pokazuje)tarcze rdza,progi pogiete)

Użytkownik Rowerzysta Avatar Romulus
    Auto
    Alfa Romeo GT Distinctive, 1.9 JTD 2004r.

Domyślnie

Cytat Napisał szkodnik Zobacz post
    verva 3.82,agro tuningu)troche naszukałem się gt)ale znam tez sztuki za 14)nieraz i za 20 dojechane były)w Rad.jest jedna za 18)chyba z rok w komisiem zdaleka widac ze kiepsko pomalowana,a miernik i skale gubi i 600,i 800 pokazuje)tarcze rdza,progi pogiete)
    nic nie zrozumialem ale z drugiej strony rozumiem

Użytkownik Pirat drogowy Avatar tomSRT
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    GT 3.2 ; Brera 2.4

Domyślnie

Romulus, myślę że generalizujesz. Może i jest trochę taniej ale ogólnie jest jak zwykle - tanio = dużo "niespodzianek".
    Kupując moją pierwszą GT najeździłem się i naoglądałem różnych "cudów". Kupując drugą temat powtórzony i to nawet lepiej
    bo o ile JTD było sporo w różnych cenach i można się było spodziewać po tych tańszych, że szłau nie będzie to w przypadku
    busso z reguły były drogie a po obejrzeniu nie nadawały się nawet do negocjowania ceny
    Niestety - tak naprawdę nigdy nie wiesz co zobaczysz na miejscu mimo, że z ogłoszenia coś wygląda tanio i dobrze.
    Weź na przykład taką 3.2 :
    http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yejOz.html

Cena super, wyposażenie spoko. Wisi w ogłoszeniach już od naprawdę dawna. Sprzedały się sporo droższe egzemplarze w tym czasie.
    Nie mam pojęcia co z nią jest nie tak, ja się nie interesowałem bo mi kolor nie odpowiadał.
    Ale skoro jest taka mega , super, bezwypadkowa itd... to ciekawe dlaczego nikt jej nie chce?
    Ale patrząc na to ogłoszenie możesz ,mówić, że "złote czasy jak perełkę V6 możesz za niecałe 18K w full wypasie kupować"

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Polini
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GT 1.9 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał tomSRT Zobacz post
    Romulus, myślę że generalizujesz. Może i jest trochę taniej ale ogólnie jest jak zwykle - tanio = dużo "niespodzianek".
    Kupując moją pierwszą GT najeździłem się i naoglądałem różnych "cudów". Kupując drugą temat powtórzony i to nawet lepiej
    bo o ile JTD było sporo w różnych cenach i można się było spodziewać po tych tańszych, że szłau nie będzie to w przypadku
    busso z reguły były drogie a po obejrzeniu nie nadawały się nawet do negocjowania ceny
    Niestety - tak naprawdę nigdy nie wiesz co zobaczysz na miejscu mimo, że z ogłoszenia coś wygląda tanio i dobrze.

Cena super, wyposażenie spoko. Wisi w ogłoszeniach już od naprawdę dawna. Sprzedały się sporo droższe egzemplarze w tym czasie.
    Nie mam pojęcia co z nią jest nie tak, ja się nie interesowałem bo mi kolor nie odpowiadał.
    Ale skoro jest taka mega , super, bezwypadkowa itd... to ciekawe dlaczego nikt jej nie chce?
    Ale patrząc na to ogłoszenie możesz ,mówić, że "złote czasy jak perełkę V6 możesz za niecałe 18K w full wypasie kupować"

Nie wiem z czego to wynika ale ja wystawiam od grudnia i ani jedna osoba nie przyjechała obejrzeć, kilka osób pisało i to byłoby na tyle, nie wiem czy zdjęcia nie odpowiadają czy doszukują się jakichś podstępów

Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    GT 3.2 ; Brera 2.4

Domyślnie

Cytat Napisał Polini Zobacz post
    Nie wiem z czego to wynika ale ja wystawiam od grudnia i ani jedna osoba nie przyjechała obejrzeć, kilka osób pisało i to byłoby na tyle, nie wiem czy zdjęcia nie odpowiadają czy doszukują się jakichś podstępów
    Sądzę, że jeśli jest naprawdę dobra to przyjdzie czas jak i na moją JTD przyszedł. Cena za jaką wystawiłem była słuszna (18.900) i odebrałem parę telefonów gdzie padało właśnie takie pytanie dlaczego tak drogo, przecież jest pełno "takich za 12-14K". A potem przyjechał jeden gość co obejrzał juz kilka tańszych rodzynków i chciał kłaść 16.000 bo więcej po prostu nie miał. A ja za tyle nie chciałem oddać. Więc poczekałem jeszcze trochę i kolejny (też po oglądaniu niejednej sztuki) przyjechał i dał 18K. Problem w tym, że ludzie nie będą przecież dzwonić do droższej jak mają sporo tańsze w ogłoszeniach i trzeba czekać aż obejrzą parę tych z nizszą ceną, mieć nadzieję, że się nie zrażą i zrozumieją, że za porządną trzeba nadal zapłacić...

BTW - jak masz wątpliwości do swojego ogłoszenia - daj link. Obejrzym i może faktycznie coś można zmienić żeby uatrakcyjnić ?

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

letko błotnik i zderzak miała ruszonyale zobacz tylnie siedzenia jakie z tyrane zyciem

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    GT

Domyślnie

Wy chcecie sprzedać a ja nadal szukam odpowiedniej GT dla mnie, może być 1.8 TS lub 1.9 JTD

Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    GT 3.2 ; Brera 2.4

Domyślnie

Cytat Napisał wrednycham Zobacz post
    Wy chcecie sprzedać a ja nadal szukam odpowiedniej GT dla mnie, może być 1.8 TS lub 1.9 JTD
    Twój nick odstrasza. Każdy chciałby sprzedać swoją ukochaną bellę w dobre ręce

Użytkownik Rowerzysta Avatar Romulus
    Auto
    Alfa Romeo GT Distinctive, 1.9 JTD 2004r.

Domyślnie

Twój nick odstrasza. Każdy chciałby sprzedać swoją ukochaną bellę w dobre ręce
    dobre

Użytkownik Ogier Avatar ToKo
    Mieszka w
    GLE / GDA
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDm

Domyślnie

Hm... powiem tak:

oglądałem GT od 10k do 24k i miałem wrażenie, że te droższe są tak zajechane jak sandały jezusa...(ludzie chcą zarobić na tym pomimo stanu), a te tańsze - w większości przypadków wyposażone w JTSy ;-) i odziwo zadbane...

osobiście wybrałem egzemplarz za 15k, bogate wyposażenie w ktorym wszystko dziala, tapicera nie zajechana, silnik ok i skrzynia.. ale dużo pierdół, o których właściciel - już były - mi powiedział... także wyboru choć się bałem to byłem w pełni świadomy

- zawieszenie (wymieniłem kompletne, nie bawiłem się w wymianę drobnych pierdół - wole wystartować z nowym kompletem ;-) )
    - tarcze + klocki przód i tył
    - wymiana okablowania czujników tył
    - wymiana świec
    - wymiana przycisków sterowania szybą kierowcy - pasażera
    - pierdoły typu chodniczki, żarówki, lampki, druciki
    - uzupełnienie sprzętu audio w głośniki

w tym momencie śmiało mogę powiedzieć, że autko jest na tip top - a łączna kwota 22k przy roczniku 2005 w ogóle nie mnie zraża... wliczając w to kwotę doprowadzenia do stanu mnie zadowalającego...