Strona 61 z 204 PierwszyPierwszy ... 11515253545556575859606162636465666768697071111161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 2036

Temat: [MiTo/Giulietta] porady przy zakupie aut nowych

Arkadius
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Adalbrecht Zobacz post
    Tygrysio - przepiękny egzemplarz Giulietty, a byłem sceptycznie nastawiony do srebrnego koloru.
    Takie same odnosiłem wrażenie. O dziwo srebrny w połączeniu z tymi felgami pięknie się prezentuje Mógłbym się nawet zastanowić nad jego wyższością nad białym pastelem...

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Nie żeby każdy swoje chwali ... ale przy odbiorze mojego autka facet zamawiał QV - w zasadzie to on od dwóch miesięcy zamawiał i wahał się z kolorem .... podziękował mi że poczekał i mógł zobaczyć jak wygląda srebrny bo nikt na plac nie sprowadza. Zamówił Srebrną po tych dwóch miesiącach wahania. Ja szczerze napiszę ze zamówiłem srebrny z dwóch powodów ....
    1. Biały pastel - słyszałem że bardzo delikatny (może mit, ale się przestraszyłem) a najpierw zamówiłem Biały w ostatniej chwili zmieniłem
    2. Białych, i Etna Julek widzę po prostu najwięcej - to już nudne ... a srebrnej nie widziałem .... ot cała filozofia ....

Natomiast przyznam że bałem się że będzie źle - a moim zdaniem wyszło na bardzo akceptowalnym poziomie Ale o gustach ....

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Cytat Napisał Arkadius Zobacz post
    Takie same odnosiłem wrażenie. O dziwo srebrny w połączeniu z tymi felgami pięknie się prezentuje Mógłbym się nawet zastanowić nad jego wyższością nad białym pastelem...
    W salonie jak odbierałem... zrobiono mi przyjemność i pokazano jak wygląda na "ciemnych" turbinkach .... ot ... nie ma teraz opcji kupuje turbiny jako felgi na lato Wręcz rewelacyjnie wyglądał .... A miałem na zimę kupić 16" niby po to zrezygnowałem z powiększonych tarcz .... czego teraz strasznie żałuje To Auto po prostu "nie wygląda" na 16" felgach. Przestroga dla przyszłych zamawiających .... Nich Was ręka Boska Broni przed kupnem Julki na 16" kartoflakach !!
    Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 11-04-2011 o 22:44

Arkadius
    Gość

Domyślnie

@tygrysio:

Zamówiłem Julkę w kolorze 8C na tych felgach, które ty obecnie posiadasz. Jestem ciekaw efektu

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Cytat Napisał Arkadius Zobacz post
    @tygrysio:

Zamówiłem Julkę w kolorze 8C na tych felgach, które ty obecnie posiadasz. Jestem ciekaw efektu
    8C jest bezkonkurencyjne - nie ma dyskusji ... wygląda pięknie - kolor stworzony dla tego auta - bez względu na felgi - oprócz 16" .... ja się bałem naszych lakierników .... dziś tez bym zamówił 8C .... Było mineło

PS. No może kolor z Genewy 4C kasuje to 8C z julki .... handlowiec mi obiecał że pojeździmy 4C jak tylko będzie mozliwość
    Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 11-04-2011 o 22:58

Arkadius
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał tygrysio Zobacz post
    PS. No może kolor z Genewy 4C kasuje to 8C z julki .... handlowiec mi obiecał że pojeździmy 4C jak tylko będzie mozliwość
    Można wiedzieć, w jakim to salonie czy nie chcesz ściągać konkurencji do przejażdżki?

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Dukiewicz Warszawa
    Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 12-04-2011 o 06:59

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał dwilk Zobacz post
    Widzialem na zywo, w pochmurny dzien i w pelnym sloncu: jest ladnie
    Widziałem w końcu dzisiaj Rosso Alfa w Pol-Carze. Piękna . Mam tylko nadzieję, że będzie jak nowa jak najdłużej...
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

tomek242
    Gość

Domyślnie

Na niemieckiej stronie Alfy można już konfigurować z automatyczną skrzynią biegów, a u nas nawet konfiguratora nie ma

Użytkownik Rowerzysta Avatar treboR L
    Mieszka w
    W-wa
    Auto
    AR Stelvio pełna opcja

Domyślnie

Zapoznałem się z wpisami powyżej i przyznam się, iż poruszyliście niemal wszystkie plusy i minusy panny G. Dodałbym jeszcze, a to ważne dla ludzi dużych, że miejsca we wnętrzu jest naprawdę pod dostatkiem (sam przekraczam 190 cm więc wiem co mówię). Wreszcie z zadowoleniem stwierdzam, że po modelu GT mam nad głową naprawdę sporo miejsca, a i na szerokość nie narzekam. Brak mi jedynie regulacji podparcia lędźwiowego w fotelu. No i siedzisko mogło by być trochę dłuższe oraz lepiej wyprofilowane.
    Ostatnio edytowane przez treboR L ; 15-04-2011 o 15:04

Arkadius
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał treboR L Zobacz post
    Brak mi jedynie regulacji podparcia lędźwiowego w fotelu.
    Regulacja jest w opcji razem z elektrycznymi fotelami.