Nie żeby każdy swoje chwali ... ale przy odbiorze mojego autka facet zamawiał QV - w zasadzie to on od dwóch miesięcy zamawiał i wahał się z kolorem .... podziękował mi że poczekał i mógł zobaczyć jak wygląda srebrny bo nikt na plac nie sprowadza. Zamówił Srebrną po tych dwóch miesiącach wahania. Ja szczerze napiszę ze zamówiłem srebrny z dwóch powodów ....
1. Biały pastel - słyszałem że bardzo delikatny (może mit, ale się przestraszyłem) a najpierw zamówiłem Biały w ostatniej chwili zmieniłem
2. Białych, i Etna Julek widzę po prostu najwięcej - to już nudne ... a srebrnej nie widziałem .... ot cała filozofia ....
Natomiast przyznam że bałem się że będzie źle - a moim zdaniem wyszło na bardzo akceptowalnym poziomieAle o gustach ....
---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
W salonie jak odbierałem... zrobiono mi przyjemność i pokazano jak wygląda na "ciemnych" turbinkach .... ot ... nie ma teraz opcji kupuje turbiny jako felgi na latoWręcz rewelacyjnie wyglądał
.... A miałem na zimę kupić 16" niby po to zrezygnowałem z powiększonych tarcz .... czego teraz strasznie żałuje
To Auto po prostu "nie wygląda" na 16" felgach. Przestroga dla przyszłych zamawiających .... Nich Was ręka Boska Broni przed kupnem Julki na 16" kartoflakach !!
![]()
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 11-04-2011 o 22:44
@tygrysio:
Zamówiłem Julkę w kolorze 8C na tych felgach, które ty obecnie posiadasz. Jestem ciekaw efektu![]()
8C jest bezkonkurencyjne - nie ma dyskusji ... wygląda pięknie - kolor stworzony dla tego auta - bez względu na felgi - oprócz 16".... ja się bałem naszych lakierników .... dziś tez bym zamówił 8C .... Było mineło
PS. No może kolor z Genewy 4C kasuje to 8C z julki .... handlowiec mi obiecał że pojeździmy 4C jak tylko będzie mozliwość![]()
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 11-04-2011 o 22:58
Dukiewicz Warszawa
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 12-04-2011 o 06:59
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Na niemieckiej stronie Alfy można już konfigurować z automatyczną skrzynią biegów, a u nas nawet konfiguratora nie ma![]()
Zapoznałem się z wpisami powyżej i przyznam się, iż poruszyliście niemal wszystkie plusy i minusy panny G. Dodałbym jeszcze, a to ważne dla ludzi dużych, że miejsca we wnętrzu jest naprawdę pod dostatkiem (sam przekraczam 190 cm więc wiem co mówię). Wreszcie z zadowoleniem stwierdzam, że po modelu GT mam nad głową naprawdę sporo miejsca, a i na szerokość nie narzekam. Brak mi jedynie regulacji podparcia lędźwiowego w fotelu. No i siedzisko mogło by być trochę dłuższe oraz lepiej wyprofilowane.
Ostatnio edytowane przez treboR L ; 15-04-2011 o 15:04