Pozdro dla Pitera stojącego na lewoskręcie pod krokusa z Bora dziś o 16, mijałem Cie z kumplem cieńkim po prawo jadąc na wprost.
Pozdro dla Pitera stojącego na lewoskręcie pod krokusa z Bora dziś o 16, mijałem Cie z kumplem cieńkim po prawo jadąc na wprost.
pozdrowienia dla Pana z czarnej 147, z którym chwile porozmawiałam pod Auchan dzisiaj w Gliwicach około godziny temu, pełna synchronizacja, razem przyjechali, razem odjechali![]()
to ja tez pomacham
Pozdrawiam AR 159 czerwony sedan pomiedzy Pilznem,a Wojniczem ok.9 rano,pozniej 159 czarne SW na KR widziane w Zakopcu ok.12:30 -jechalem zaraz za nia od Orlenu przy wlocie od Krakowa do pierwszego ronda,pozniej bordowy sedan 159 w Zakopcu niedaleko dworca ok.15,niebieski GT chyba ok.17 w Myślenicach na rondzie-za pozno Cie zobaczylem ale wydawalo mi sie ze machales,i Blond Pania w czarnej Brerce jadacej w strone Krakowa w okolicy Łapczycy/Bochni,czarne 159 SW w Tarnowie na parkingu podziemnym pod Gemini ok.19 - stanalem Face to Face :-) oraz inne alfy na drodze m.in.srebrny sedan 156 w Nowym Saczu ktory mnie wyprzedzil i inne a bylo ich dzis naprawde sporo.Wszystkie raczej bez klubowych ramek.
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 15-09-2012 o 19:59
Pozdrawiam właściciela czarnej 156 na tablicach SO. Stała na lewoskręcie przy Nemo w Dąbrowie Górniczej ok. 17:30 w piątek :p. Bella na ramkach była oczywiście![]()
Pozdrowienia dla pani z czarnej 147 widzianej w sobotę jadącą z Brzeszcz w stronę Oświęcimia ( była łapka). Oraz pozdro dla czerwonej 166 widzianej, w ten sam dzień, wieczorem na ramkach pod Kauflandem w Osw.
pozdrowienia dla ciemnej 156 (koloru nie znam dokładnie bo ciemno było) na klubowych ramkach - widziana dziś ok 2.40 w Olkuszu
i zaległe pozdrowienia dla alfy 147 na rej. KOS widziana w Oświęcimiu w czwartek![]()
i dla Kurisaspotkanego w czwartek
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
To jak nazwać ludzi ze 145/146? Niedouczeni? Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka, ale kiedy mam pewność widząc właśnie te modele... to jest to bardziej bolesne niż Mito czy Giuletta (a również nie do końca się z tym zgodzę). Wracając z wakacji to nasze "ramki" miały to gdzieś, a zwykłe Alfy odpowiadały.![]()
pozdro dla 166 na wybickiego jak dobrze pamietma nazwe tej ulicyw dabrowe o 11
trabnales ale juz za pozno bym zareagowal ;P