Wczoraj wymiana kół na letnie,a dziś wymiana uszkodzonego skraplacza i nowy osuszacz i klimka powinna dmuchać chłodnym zefirkiem!
Wczoraj wymiana kół na letnie,a dziś wymiana uszkodzonego skraplacza i nowy osuszacz i klimka powinna dmuchać chłodnym zefirkiem!
Trochę dałem do pieca bowiem wypucowałem cały silnik naftą i szczoteczką do zębówbędę się przymierzać teraz do malowania pokrywy zaworów i kolektora ssącego na czerwono z tymi chromowanymi barankami będzie pięknie
Ja dziś wymieniłem olej- Valvoline VR1 10W60, kolejny raz od Pabla-podziękowania. Przyjechał kolega Stopczyk26 i zamieniliśmy się lampami![]()
Teraz mam na D2S a on ma na H7 bixenon, bo czepiają się niebiescy o hidy. Mi nie robi różnicy, więc taka zamiana poszła.
Zdążyłem też zmienić jedną stronę na sportpackaJutro druga strona plus jakieś kosmetyczne sprawy.
Może zdążę też zamontować moduł od kolegi Emo
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
załozone klubowe rameczki i naklejone wkońcu włoskie flagi od omenaefekt mnie powalił
![]()
ja chciałem przykleić napis Alfa Romeo na szybę ale wyszło tylko samo "A" bo reszta się sprzeciwiłai się wk....i zerwałem
![]()
Ostatnio edytowane przez himek ; 26-04-2013 o 19:53
wymiana linki ręcznego + filtry, w kolejce na przyszły tydzień - przeguby...![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Wymienione:
- koła na letnie
- rozrzad + płyn chłodzący
- koła zebate wałków rozrządu
- przewód filtr powietrza / przepływka - turbo
- filtr powietrza + paliwa
- popychacze + dzwigienki
Wczoraj, wymiana opon na letnie, odkurzenie wnętrza i mycie Alfki![]()
No cóż ja moją wypucowałam (na zewnątrz i w środku), ale...popadał deszczyk i znów wygląda niespecjalnie, a dziś wyjeżdżając ze stacji benzynowej zauważyłam, że calutki bok od strony pasażera ma totalnie obsrany!!! kurde czy to na szczęście?? szybciutko wymyłam, bo moja Bella jest zbyt piękna żeby w takim stanie się na ulicach pokazywała