Pozdrowienia dla kierowcy 159 TI SW jadącego ze mną w kierunki wrocławia krajową 8![]()
Pozdrowienia dla kierowcy 159 TI SW jadącego ze mną w kierunki wrocławia krajową 8![]()
Wczoraj AR 159 na legnickich tablicach około 11 w Lubinie na skrzyżowaniu ul Legnickiej z Maczka, machałem, pasażerka zauważyła.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Ale się dziś na pozdrawiam... Alfa 147 jechałem za właścicielem prawie od Oławy , Alfa 156 spotkana na Armi Krajowej i ledwo dałem radę dogonić kolegę na światłach. Czarna GT dziś na ulicy Hallera i oczywiście kolejna 156 na parkingu przy szkole nauki jazdy KURSANT... Wszystkich gorąco pozdrawiam mimo że nie mają ramek i nie jestem pewien czy to klubowicze :p
![]()
Nie wiem czy jest sens wrzucać zdjęcia Alf bez ramek i pozdrawiać. Małe szanse na odzew.![]()
Ja nie mam ramek a zawsze pozdrawiam. Jak ktoś zobaczy czarną 9 na tablicach DLB... to ja.
Znam kilku alfistów bez ramek i z kilkoma alfami bez ramek pozdrawiałam się na drodzetrzeba wierzyć
![]()
Pozdrowienia dla 156 po FL. Stała na ramkach na wlocie do Dzierżoniowa od strony Piławy
Miłego weekendu dla kierowcy złapanego na Bielanach Wrocławskich na ul.Logistycznej
![]()
Ostatnio edytowane przez dawid2311 ; 05-12-2014 o 15:38
Dziś pod Lidlem w Lubinie przy leśnej widziana 156 SW jak ładnie podjechała. Pozdrawiam kierowcę![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA